writing-img

Serviser za sušilni stroj-NUJNO

clock-img

04.02.2010, 14:05

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Hudo sem že jezna. ker sta me že dva serviserja pustila na cedilu in to vsak 2x. Matr, sem se menila, je mož bil doma samo zaradi tega njiju pa od nikoder - grrrrrrrrrrrrr. Skratka, ima katera kakšno številko ZANESLJIVEGA serviserja. Bi bilo pa potrebno samo spucati sušilca, ker se je že zapacal in ne suši več 100%. Je pa ARISTON.

Hvala in lp

clock-img

04.02.2010, 14:06

clock-img

nena m

pencil-img

286

Od kod si? Drugače ti težko pomagamo...

clock-img

04.02.2010, 14:08

clock-img

talika81

pencil-img

2233

zagotovo si dobila zraven garancijski list in tam gori so navedeni serviserji ... pogledaš, kateri so tebi najbližji in ga pokličeš.

lahko pa pokličeš v trgovino, kjer si kupila sušilni stroj in povprašaš za serviserja.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

04.02.2010, 14:25

clock-img

melanija

pencil-img

934

Žal ti ne morem pomagat, ker nisi navedla od kje si.

Zaradi takih seviserjev na našem konucu sem zdaj pristaš Gorenja, ker imajo čudovit servis. Klicala in še isti dan so mi prišli popravit.

clock-img

04.02.2010, 15:07

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Se opravičujem - okolica Ljubljane. Sem klicala že pooblaščenega serviserja in ta me je 2x nat......., tako da sedaj iščem drugega. Stroj pa ni več v garanciji.

LP 

clock-img

04.02.2010, 18:27

clock-img

sekunda

pencil-img

17

Moja malenkost, ker se majčkeno spoznam na belo tehniko, mi lahko pišeš na ZS, veliko stvari sploh pri sušilcu lahko narediš sama. Morda ti lahko pomagam, pa še kak euro boš prihranilauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem