writing-img

Sesalec

clock-img

24.05.2008, 21:14

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Pozdravljene!

Mi lahko svetujete, kateri sesalec naj kupim? Danes sem končno popolnoma obupala nad H2O. Je sicer 4 leta dobro služil, sedaj se mu je pa cev skrajšala že na pol metra user posted image . Želim si predvsem manjhen sesalec brez vrečk, saj imam za sesat veliko površino pa še stopnice. Vendar pa se pri tej poplavi sesalcev ne znam odločiti, kateri bi bil pravi.

So sesalci brez vrečk sploh dobri, če nimajo v posodi vode za filter?user posted image Ne uhaja prah nazaj v prostor? user posted image

clock-img

25.05.2008, 08:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tako sva z možem zadnjič obupala nad rovusom! Poden od podna! Ne rečem, spucal je fajn, samo ko ti pa filtrov zmanjka in naročiš nove, ti namesto njih pošljejo reklamo za nov sesalec (mislim, da ravno za tega H2O) user posted image user posted image user posted image  Sva kar dolgo čakala, če bodo kaj poslali, pol nama je pa prekipelo in sva šla in kupila enega od Miele. Je malo dražji, brez user posted image  filtrov, ni vodni, ampak posesa pa tako kot še noben do zdej!

clock-img

25.05.2008, 13:47

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Pri sesalcu je po moje najbolj pomembno da je dovolj močan, okreten, da po možnosti ne rabiš vrečk in da ni čisto prevelik. Jaz imam Delfina ki je vodni sesalec za bolj resno čiščenje in pa Hooverja brez kabla za vsak dan. Z obema sem zelo zadovoljna, samo Delfin bi lahko bil mal manjši in predvsem bolj enostaven za čiščenje. Sicer pa sta oba fajna.user posted image

clock-img

25.05.2008, 14:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Hooverja brez kabla

bom kar v to temo vskočila :)
kako si zadovoljna s hooverjem? A to je tisti modre barve? Jaz se odločam med tem in electroluxom rapido, pa ne vem kaj vzet. Kolko časa ti pa baterija zdrži (tako da še vedno dobro vleče)? A vse posesa? Tudi drobtine, bombončke...?

clock-img

29.05.2008, 21:53

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz sem s Hooverjem zelo zadovoljna, fajn pobira vse po vrsti, od bonbončka do drobtine. Ti ga toplo priporočam.user posted image
V bistvu je sive barve, z modro košaro za smeti. Modela ti sedajle ne znam povedat, lahko jutri.
Batarija pa drži zelo dolgo, ko je prazen ga postaviš na podstavek in se zopet nafila.

< Sporočilo je popravil luka jan -- 29.5.2008 21:55:55 >

clock-img

30.05.2008, 07:32

clock-img

rosisa

pencil-img

51

mi imamo philipsovega 2200w. je zelo vredu, brez vrečk. se mi dopade k ma trikorno obliko, da tud po kotih lahko posesaš. če imaš veliko stanovanje je tud dobro da ima dolg kabela da ti ni treba kar naprej iz ene vtičnice v drugo. pa močan more bit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem