writing-img

Sexy perilo za tiste brez "jošk"

clock-img

10.01.2008, 09:45

clock-img

muška

pencil-img

3223

Evo, pri prebiranju spodnje teme sem ugotovila, da kamor koli pogledaš za sexy spodnje perilo je vse narejeno za takšne ženske, ki v košarice modrca oz. korzeta imajo kaj dat. Kaj pa me revice, ki imamo prazno še A košarico? Kaj pa pol sploh pride za nas v poštev?user posted image

me prav res zanima, če se samo jaz obremenjujem s tem  in ali morda pozna katera rešitev user posted image

clock-img

10.01.2008, 09:59

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

sploh se en sekiraj. veliko boljši je prazn modrc, kot pa 100 kil (pa brez zamere vsem vpletenim). najboljša varianta za polnjenje modrca je nosečnostuser posted image , podloženi nedrčki ali pa lepotna operacija.

če te to moti imaš veliko opcij. če pa ne pa uživaj v tem, da si lahko tudi brez in ti nič ne pade dol user posted image . če jošk nimaš, ti ne morejo pasti do popka

iz malega zraste veliko

clock-img

10.01.2008, 10:05

clock-img

muška

pencil-img

3223

ja, saj mene ne moti toliko da so majhne, ampak ko sem prebirala slikice na spodnji temi , sem v bistvu ugotovila, da si kaj takega me ji jih pač nimamo (več) ne morem privoščit, torej recimo nemoremo presenetit moža , v nekem hudem kompletu.

clock-img

10.01.2008, 10:47

clock-img

total

pencil-img

4453

Tut jaz nimma big bubis pa se ne sekiram,glede teh cotic iamš pa že tut veliko takšnih ko je moderc lepo podložen,tut na korzetih,imam kr veliko sexi oblačilc in imam vse moderce podložene,pa še lepo pride.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

10.01.2008, 10:55

clock-img

Anonimen

Muška, npr. v Leclercu imajo same take modrce za majhne bubies. Francozinje so očitno malo manj obdarjene. Jaz nimam velikih, pa so mi tam vsi modrci premajhni. Imajo pa veliko izbire, tako da tiste z majhnimi tam gotovo lahko kaj dobite. Pa še dragi niso.

clock-img

10.01.2008, 14:10

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

muška, tudi jaz nimam nič...evo na linku trgovine, je pripomoček črpalka za povečanje prsi

user posted image gremo pumpat user posted image user posted image

clock-img

10.01.2008, 14:22

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

muška, tudi jaz nimam nič...evo na linku trgovine, je pripomoček črpalka za povečanje prsi

user posted image gremo pumpat user posted image user posted image

Zgleda kot vislice.user posted image

clock-img

10.01.2008, 15:42

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

al pa ena spidi pumpica za mleko

iz malega zraste veliko

clock-img

10.01.2008, 19:16

clock-img

muška

pencil-img

3223

user posted image user posted image user posted image  , ta je pa dobra ja user posted image

clock-img

11.01.2008, 09:27

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

user posted image user posted image user posted image ...se človek nasmeje...user posted image user posted image user posted image

Jaz imam večje joške...(80C)...pa me motijo....In bi si prav želela imeti majhne joške, da mi ni treba modrce vlačit, da oblečem majčko brez modrčka.....

Ti imaš prednost, ki jo lahko izkoristiš....Bradavice pred seksom namaži s ledom, da se izbočijo in istopijo....Potem obleči oprijeto majčko do popka....Spodaj pa gate, ki so ti všeč....Madonca, kako bo partner znorel....

Ko pa greš ven, pa si daj modrc velikosti B in ga podložiš (silikonski vložki ali pa stare nogavice user posted image user posted image user posted image )......in bo.....Pa uživaj, ker ni preveč prijetno prenašati velike lubenice....

clock-img

14.01.2008, 12:28

clock-img

muška

pencil-img

3223

ah jaz si ne rabim bradavic vlažit da mi stojijo, ker mi skoz stojijo user posted image  , ampak resno!

clock-img

14.01.2008, 13:42

clock-img

Anonimen

Verjemi da za velike joške tudi ne obstaja prav nič seksi spodnjega perila, vse je nekje v videzu naših babic. Ali pa so v kompletu temu primerno ogroooomne spodnje hlečke, ker predvidevajo da kdor ima velike joške im tudi veliko rit.

Očitno moraš biti tudi za seksi spodnje perilo ravno po standardih, kdor odstopa ga je najuser posted image .

clock-img

17.01.2008, 12:23

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

ga. Srčkova ima prav. Karkoli iščem zase, ne najdem lepega perila ampak bolj v stilu naših starih mam. Porazno!

clock-img

17.01.2008, 15:04

clock-img

Anonimen

Jaz imam 75 d in vedno najdem seksi modrčke zase. Hlačke se pa itak v večini primerov dajo kupit ločeno. 

clock-img

17.01.2008, 15:29

clock-img

taja27

pencil-img

1253

Men se pa zdi, da Lisca kr dobr pokriva to področje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem