writing-img

Sharm el-Sheikh - Mexicana- izkušnje

clock-img

28.01.2008, 11:17

clock-img

zp

pencil-img

132

Ojla,

Zanima me, če ima katera izkušnje s tem hotelom , kamor se odpravljamo v začetku marca? Predvsem me zanimajo eventualne težave s prebavo, ker gremo tja v zasedbi: 2letnik, nosečka (v 6. mesecu) in možič brez posebnih zdravstvenih stanj.

Hvala hvala že vnaprej, vsak komentar bo doborodošel!

plp

clock-img

28.01.2008, 12:19

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

http://www.worldofcreative.com/hotels/maxicana/max_home.htm

A je to to, kar imaš v mislih?

Hm, ne izgleda slabo, osebno ne poznam, čeprav sem v Sharmu bila. Ampak smo bili v Laguna Vista hotelu.
Poglej si Laguno

Kaj pa vem, jaz običajno izberem hotele s 5*, tako da.... ampak po moje tale ne bi smel biti slab.

clock-img

30.01.2008, 11:20

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Tako kot Nika, smo bili v Laguni Vista, ki je bistveno boljša opcija od Mexicane.

V Mexicani smo bili na obisku pri prijateljih in mi je delovala v primarjavi z L.Visto precej ubogo.

clock-img

30.01.2008, 11:39

clock-img

emmy

pencil-img

98

Jaz sem bila v hotelu Mexicana 3 leta nazaj v mesecu marcu.
Sva bila zelo zadovoljna, sobe so bile čiste, hotelsko osebje izredno prijazno, na hrano pa tudi nimam pripomb. V hotelskem kompleksu imaš 2 bazena, potem pa še vsakdan brezplačen avtobus na 2 različni hotelski plaži...ena peščena ena malo bolj kamnita.

Če te še kaj zanima ali če želiš kakšne fotke me kontaktiraj na zasebno pošto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem