writing-img

Shodil/a je!

clock-img

11.09.2006, 21:01

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Kdaj lahko reces, da je otrok shodil? Kaksna je bila vasa definicija? Takrat, ko je naredil/a prvi korak, ko je prvic prehodil/a vecjo razdaljo (npr. dnevno sobo), ko se je obcasno sprehodil/a, ampak v vecini se plazil/a ali takrat, ko je samo hodil/a, hodil/a....

Nas je namrec danes (za moje pojme) shodil. prvi korak je naredil ze dobra 2 tena nazaj, prvo daljso razdaljo je prehodil tu ze kaksen teden nazaj, danes pa se je zacel spuscat in do vsake stvari (ne glede na razdaljo) proba  priti po dveh in ne po stirih.  Ker torej v vecini proba kam priti po dveh, pravim, da je shodil. Ali se motim?
Kaj je bil pri vam tisti trenutek, ko ste rekle - MOJ OTROK JE SHODIL !?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

11.09.2006, 21:05

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ko brez opore sam prehodi vsaj 10 korakov. Moja definicija.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

11.09.2006, 21:56

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Isto kot Zara

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

11.09.2006, 22:11

clock-img

ona

pencil-img

3685

Za moje pojme je tudi moja shodila,ko je sama naredila nekaj metrov brez se držat,oz. ko se je kar spustila in začela samostojno hodituser posted image

clock-img

11.09.2006, 22:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Luka bo v četrtek dopolnil deset mesecev, minuli petek pa je naredil 15 zaporednih korakov brez, da bi se držal. In nato še šest, pa sedem, pa osem....doma. Ko pa kam pridemo, naredi korak ali dva in je na tleh pa puza....tudi doma še večinoma puza...tako, da jaz še ne mislim, da ja shodiluser posted image .

Če bi pa delal tako kot tvoj, pol pa ja. Pol bi pa rekla.user posted image

clock-img

12.09.2006, 08:42

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Ko je več na dveh kot na tleh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem