cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Shranjevanje kruha

clock-img

10.08.2007, 13:23

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Zanima me v katerih posadah imate shranjen kruh, da ostane čim dlje svež? Ali se več ali mal poslužujete Tupperwerjeve plastike, ali kaj drugega? Kakšno je vaše mnenje o tej posodi?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

10.08.2007, 13:26

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Jst imam to posodo o Tupewerja, pa je za en kuser posted image   Oprostite izrazu. Kruh mi notri splesni. user posted image  Poleg tega mi pokrov skoz dol pada - sem že enkrat reklamirala, pa je stanje popolnoma isto. Pred to posodo sem imela tisti obični lesen predalnik za kruh, kjer se mi je kruh stalno sušil. Tko da.... nisem še pogruntala, kaj bi blo dobro....user posted image

clock-img

10.08.2007, 13:26

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Tupperware posoda za kruh. Drugace pa delamo tako, da cel hlebec razrezem na cetrtinke in ga dam v zmrzovalnik. Ko ga v posodi zmanjka, ga samo vzamem iz zmrzovalnika in hop v mikrovalovko. Tako, da imamo vedno svez kruh, ki ne ostaja, pa se v trgovino nam ni treba vsak dan.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 10.8.2007 13:28:12 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

10.08.2007, 13:42

clock-img

Anonimen

Mi imamo tudi Tupperwerovo posodo za kruh, pa še to v hladilniku. Kruh ima tako neomejen rok trajanja. Ga pa večkrat dam potem v mikrovalovko, preden ga jemo.
Samo priznam, boljši je, če ni iz hladilnika.

clock-img

10.08.2007, 13:43

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Meni tudi v Tupperwarejevi posodi splesni. Midva ga dava kar v papirnato vrečko. Se še najbolje obnese. Drugače ga pa jaz tudi dam zamrznit.

clock-img

10.08.2007, 13:44

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Punce, pa vam kruh v teh posodah ne splesni? In pokravi vam nič dol ne padejo iz tistih dveh štiftkov od zadaj?

clock-img

10.08.2007, 14:01

clock-img

aluš

pencil-img

704

Jaz ga dajem v Tuppervare, ampak nimam prav te,  ki je za kruh, ampak eno drugo (je bila enkrat v akciji in je tudi lahko za kruh, se mi zdi, da je še mal večja.). Pa mi kruh ne splesni, razen če nanj pozabimo (2 dni nič ne odpiramo). Ker pri teh posodah je baje finta v tem, da jo je trba vsaj 2x dnevno odpret (kruhu rečemo dobro jutro in lahko noč). Pa drobtine je fino večkrat s papirnatim servetom pobrisat. Pa 1x tedensko jo dam prat v pomivalca, pol moraš pa pazit, da je res suha (moj pomivalc plastike nič kaj fajn ne suši in jo potem še zbrišem po tistik " hribčkih in dolincah"-je valovita). Sem pa še kar zadovoljna, nisem pogruntala še kaj bolšega. Polbeli hlebec notri ostane 3-4 dni kar OK. Je pa svež neprimerno boljši.

clock-img

10.08.2007, 14:12

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

IZVIRNO SPOROČILO: aluš

2x dnevno odpret (kruhu rečemo dobro jutro in lahko noč). Pa drobtine je fino večkrat s papirnatim servetom pobrisat

Tako je... Pa kadar je posoda prazna jo pustite odprto!

Ce imas v posodi manjse kolicine kruha, ti pa tudi ne gre kar tako v maloro. Cetrt hlebca se pa ze poje v 2 - 3 dneh.

p.s. ce bi pustila kruh v zaprti posodi en teden, bi pa verjetno tudi splesnel ja

clock-img

10.08.2007, 14:22

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

No, saj se mi je zdelo, da je fora v "zračenju". user posted image  Se pravi nimam šans. user posted image  Jaz kupim pol kile kruha in ga not vržem, pol pa pričakujem, da bo čez en teden še vedno svež user posted image user posted image user posted image  JAh, premalo kruha pojemo - v bistvu skor nič....

clock-img

10.08.2007, 14:27

clock-img

Anonimen

taperver ja splesni, ker ga skor nič ne jemo in nič ne odpiramo posode. če je na lud+ftu se pa posuši user posted image

clock-img

10.08.2007, 14:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Tupperware posoda za kruh. Drugace pa delamo tako, da cel hlebec razrezem na cetrtinke in ga dam v zmrzovalnik. Ko ga v posodi zmanjka, ga samo vzamem iz zmrzovalnika in hop v mikrovalovko. Tako, da imamo vedno svez kruh, ki ne ostaja, pa se v trgovino nam ni treba vsak dan.

Enakouser posted image

clock-img

10.08.2007, 14:35

clock-img

Anonimen

V vrecki od kruha + v sumeci vrecki, ki jo dobis na blagajnah ali pa pri sadju in potem vse skupaj v neki platneni vrecki. Tupperware posodo imamo, pa imamo v njej spravljene plosce za toaster user posted image  Ker kruh v Tupperware posodi pride ven cist mehek in nic hrustljav .. pa meni smrdi (ok, meni itak en dan star kruh smrdi) .. nam ni vsec.

clock-img

10.08.2007, 14:44

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Ali katera pozna posodo firme WMF, tam sem namreč videla eno rostfreiasto posodo za kruh, pa baje so zlo pohvalne. Sam tud ni tolk poceni, zato me zanima.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

10.08.2007, 14:53

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Na splosno so WMF dobre posode, samo tele posode za kruh pa zal ne morem pokomentirat.

clock-img

10.08.2007, 15:02

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

ga tako hitro pojemo da ga ni časa shranjevatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

10.08.2007, 15:08

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Tiste,ki vam je kruh u tupperwarju splesnil morate obvezno z vato in alkoholom posodo ocistit,ker drugace plesni ne boste odpravile-tudi v pomivalcu ne.Ce se posoda pravilno uporablja,potem vam kruh nebi smel plesnit notri.Ob pravilnem uporabljanju tudi pomivanje posode ni potrebno.Obvezno posodo prezracit 2x na dan in ko se kruh zamenja,posodo ocistit s krpo,da ne ostane notri moka in drobtine.

clock-img

10.08.2007, 15:10

clock-img

Anonimen

V papirnati vrečki pa v rostfrejastem srhanjevalcu kruha iz Ikee. Pa se nič ne pokvari, no, se po štirih, petih dneh, ker ga nihče ne požre, važno pa, da je frišn vsak dan user posted image

clock-img

10.08.2007, 17:14

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi ga hranimo v papirnati vrečki in potem še v eni polivinilasti vrečki.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.08.2007, 18:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.08.2007, 07:05

clock-img

dory

pencil-img

8852

jst ga pustim toliko,kot ga ponavadi dnevno pojemo v tistem lesenem zaboju...ostalo dam zamrznit...naslednje jutro, ga dam ven in v uri je odtajan in svez :)...

clock-img

11.08.2007, 08:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mi ga hranimo v papirnati vrečki in potem še v eni polivinilasti vrečki.

Isto. Najraje ga pa sproti kupiva vsak dan svežega.

clock-img

14.08.2007, 14:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.08.2007, 19:10

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Papirnata vrečka+še pvc vrečka.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

14.08.2007, 20:49

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

V vrecki od kruha + v sumeci vrecki, ki jo dobis na blagajnah ali pa pri sadju in potem vse skupaj v neki platneni vrecki.

Enako!

clock-img

15.08.2007, 19:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Posoda je spodaj lesena, pokrov pa je iz materijala, kot rosfraj, ali nekaj takega. Poleg tega imamo kruh vedno še v navadni papirnati vreči, to je vreča, v katero ti kruh dajo v trgovini.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem