writing-img

Silikonski nederček

clock-img

22.09.2005, 09:47

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

A je mogoče katera kupila nederček, ki se samo prilepi na kožo in dejansko nima nobenih naramnic. Danes sem gledala eno TV prodajo in me full mika, da bi ga kupila - je pa tudi push up, kar je full fajn za majhne prsi. Jaz sem bolj revca glede velikosti in bi imela kaj takega. A je katera to naročila in uporablja?

clock-img

22.09.2005, 10:14

clock-img

buča

pencil-img

825

jest sem junija naročila,dobila sem prejšnji teden in sem jim rekla,da naj si jih nekam vtaknejo,k pozim pa tega res ne rabim ............tko,da ne vem...

clock-img

22.09.2005, 10:31

clock-img

hati

pencil-img

603

Oj čebelica maja. No moja sestra si je omislila ta nederček in je z njim zadovoljna. Uporablja ga ob navadnem, ji služi bolj kot eni vložki. Je pa dokaj prijetno na otip in ona je zadovoljna.

clock-img

22.09.2005, 10:33

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Si ne predstavljam, da bi imela kaj takega na zizah. Sicer mam precej velike in ne vem, kako bi to gor stalo. Še vedno je najboljši čist navadn modrc!

clock-img

22.09.2005, 13:59

clock-img

artista7

pencil-img

816

cukrček, jaz se strinjam s tabo- vse te fore brez naramnic (vsaj meni) ne delujejo, kakor da bi prsa povečale.. jaz pravim- če ne moreš probat je brezveze kupovat.. vsak modrc ne paše vsaki ženski

clock-img

22.09.2005, 13:59

clock-img

artista7

pencil-img

816

cukrček, jaz se strinjam s tabo- vse te fore brez naramnic (vsaj meni) ne delujejo, kakor da bi prsa povečale.. jaz pravim- če ne moreš probat je brezveze kupovat.. vsak modrc ne paše vsaki ženski

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem