writing-img

Silvestrovo

clock-img

27.12.2006, 16:41

clock-img

Sita

pencil-img

926

Zanima me, kar tako, koliko se vas je že ljubilo v "najdaljši" noči, ravno čez polnoč?
No, jaz, pri svojih dvajsetih letih - končala sva ravno, ko so začele pokati rakete in tako sva ugotovila, da smo stopili (midva preseksala user posted image ) že v Novo leto.
In kasneje pri svojih 24-ih letih spočela svojo drugo hčerko (v začetku Novega leta, malo čez polnoč). 
Zdaj pa že skupaj praznujemo in nekaj let to najbrž ne bo več mogoče. user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

27.12.2006, 16:55

clock-img

Anonimen

Jaz sem enkrat z bivšim, sam sva bla pijana kot ne vem kaj....nikoli več!

clock-img

27.12.2006, 18:42

clock-img

domci

pencil-img

376

se je že zgodlo ja.... nič posebnega....user posted image

clock-img

27.12.2006, 19:02

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Mene je tudi to že doletelo, samo sem potem prijetno utrujena zaspala. Ne vem no.
No, raje žuram čez novo leto, seksamo pa tako ali tako skoz, kot zajci (to pravim jaz, moj user posted image pa, se verjetno ne bi čisto strinjal). user posted image user posted image user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

28.12.2006, 05:07

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ja, kar nekaj let sva zamudila novo leto zaradi teh radosti... navadno je bilo tako, da sva se šla mal pocrkljat in imela namen prit takoj nazaj... Pa se dostikrat ni čisto tako izšlo, heheuser posted image Ni bilo nobenemu žal. Včasih sva zaspala, včasih sva šla nazaj žurat...

letos bova verjetno ravno čez polnoč v Stari Ljubljani gledala ognjemet, tako da predvidevam, da ne bo takouser posted image , razen če se ne odločiva prej pocrljat domauser posted image

clock-img

28.12.2006, 07:47

clock-img

srki

pencil-img

9222

Še nikoli.

clock-img

28.12.2006, 10:47

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Se je zgodilo, ja. In upam, da bo leto spet tako user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

28.12.2006, 20:10

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem rajši polnočnice tako preživela

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

28.12.2006, 21:27

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Nisva še. Mogoče letos, ko bova itak sama na kavču in čakala na polnoč.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

30.12.2006, 17:27

clock-img

Anonimen

A se ima katera namen še posebno izkazat na najdaljšo noč v letu? Kakšna nova poza, nov prijem, nova podvig?

clock-img

02.01.2007, 22:17

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A se ima katera namen še posebno izkazat na najdaljšo noč v letu? Kakšna nova poza, nov prijem, nova podvig?

Ja, jaz sem se hotela izstreliti med raketami, tako da bi rakete šle v nebo, jaz pa na možeka, pa ni šlo, so deca bila auf user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

17.01.2007, 22:16

clock-img

žirafica

pencil-img

229

Ta silvestrovanja so postala že tako dolgočasna, da je res bolj pametno jih popestriti.
Midva, hm 3xuser posted image  Potem sva pa še s šampanjcem zalila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem