writing-img

Silvestrovo

clock-img

27.12.2011, 21:27

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Dober večer.

Ker imam preveč časa sem malce razmišljala, ali imate že vse dogovorjeno kje boste na silvestrovo oz. novo leto?
Sama sem namreč že odločena, vendar še ni 100%.
Torej, ali boste doma, s prijatelji in družino, v mestu, na kakšni zabavi?

Kaj pa obleko imate že izbrano? Glede tega moram sama še pobrskati po omari.

Lep večer še naprej.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

27.12.2011, 22:09

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Kar doma bova sama z otročki. Tamali bosta zbujeni, kolikor pač bosta. Midva pa bova verjetno počakala polnoč, si nazdravila in potem šla spat.

clock-img

27.12.2011, 22:29

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

midva bova tudi kar doma odobno v trenirki z dobro večerjo na mizi, počakava polnoč pa še malo cartanja in spanje je naslednji dan služba ob 10ih.

clock-img

28.12.2011, 08:00

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

tud mi bomo letos doma. smo imeli sicer v načrtu otroško silvestrovanje na prostem potem pa večerjo doma, potem otroci spat midva pa potem v dnevni sama pričakat polnoč... pa je ta velik zbolel in ven ne bomo šli.

obleka- ravno v šoping mi res ne bo treba ituser posted image bom pa vseeno oblekla kaj mal lepšega z omare.

clock-img

28.12.2011, 09:53

clock-img

Anonimen

Imamo skupaj s prijatelji rezerviran hotel v Bohinju ... smo eno leto že bili tako in je bilo ful fajn ... upam samo, da se tamala pozdravi do vikenda, ker če ne, bomo doma user posted image

clock-img

28.12.2011, 09:58

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

verjetno bova večerjala doma, potem pa šla v center mesta... za obleko ne vidim kakega smisla, ker bo moja prva prioriteta, da me ne bo zeblo user posted image pač tolko da se bom dobro počutla.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

28.12.2011, 11:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

V trenerki doma s tamalima, dokler bosta pač pokonci, otroški šampanjec za njiju in nekaj močnejšega zame user posted image , dragi bo pa delal... Ampak tako je že odkar sva skupaj tak da no big deal. user posted image

clock-img

28.12.2011, 12:16

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

otroka sta premajhna za ponočevanje( skoraj 3 in 9 mesecev),jaz sem user posted image in sem ob 20.00 ko cota tako da bomo lepo povečerjali in šli spat-itak bo malega(njega sigurno) zbudilo pokanje in bomo itak bedeli čez polnoč

clock-img

28.12.2011, 13:11

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Skupaj bomo nekaj pojedli, potem spravili tamala dva spat, dali tašči (ki je pod nami) babyphone, midva pa naj bi odpeketala v mesto, kjer  se bomo  dobili z prijatelji. Obleka? Pojma nimam, samo da mi ne bo mraz...user posted image user posted image    To so načrti, upam, da se bo izšlo in ne bo kot lani, ko sta oba tamala zbolela. user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

28.12.2011, 14:28

clock-img

benika

pencil-img

7793

Doma, v pižami, kartali bomo in pili, pa mal jedli (no ja, kr veliko jedli).

clock-img

28.12.2011, 15:24

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Doma...moj dela, ta male bom spat spravla, pol pa pride frendica in bomo ruknle kazga jegra, malo počvekale in to bo to. Out fit: Trenirka user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

28.12.2011, 19:16

clock-img

lotkla

pencil-img

278

Če bomo zdravi, gremo k prijateljem, kjer bomo skuhali večejo, v naspronem primeru pa doma.

clock-img

28.12.2011, 19:21

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Pri nas je prišlo do spremembe načrta tako da bomo doma, kaj dobrega si bomo skuhali, midva si bova privoščila kakšno dobro vino, mali bo malo dlje pokonci, čeprav prav dolgo ne bo zdržal, ker podnevi doma več ne spi. user posted image  Luštno bo. user posted image

clock-img

28.12.2011, 19:34

clock-img

zvoncki

pencil-img

72

Popoldne imamo namen it na otroško rajanje v center mesta, nato domov nekaj pojest, otroci spat, midva kakšno družabno igrico mal igrat ali pa na kavč, potem naju bo pa itak zmanjkalo.

Že par let nam je silvestrovo isto kot vsak sobotni večer - v glavnem počitek in možgane na off. user posted image

clock-img

28.12.2011, 20:15

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Mi gremo na naš vikend in nas bo 11. Otrok bo samo en in to v trebuščku.user posted image Bo pa na izi druženje. Dresscode: bodite drzni :) prosim predloge...

clock-img

28.12.2011, 20:20

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Dober večer.

Ker imam preveč časa sem malce razmišljala, ali imate že vse dogovorjeno kje boste na silvestrovo oz. novo leto?
Sama sem namreč že odločena, vendar še ni 100%.
Torej, ali boste doma, s prijatelji in družino, v mestu, na kakšni zabavi?

Kaj pa obleko imate že izbrano? Glede tega moram sama še pobrskati po omari.

Lep večer še naprej.

Do jutri se morava odločit ali bova šla k enim ali drugim prijateljem. Od obeh dobila super povabilo, zdaj se pa idi (povabilo pa od obeh narazen v roku enega dneva).....user posted image Opcija doma pa še vedno obstaja (in nekako mi tudi najbolj diši, sploh ker mislimo prej smučat....)

clock-img

28.12.2011, 20:43

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Mi smo se dogovorili da vikend, ki prihaja, preživimo s prijatelji- popoldan in silvesterski večer, nato drug dan na kopanje. Bomo pa skupaj 3 pari in otroc, vsak po svoje user posted image Najprej večerja pr enih in žur pr drugih. Mislim, da bo kr fletn user posted image

clock-img

28.12.2011, 20:54

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Mi gremo jutri k prijateljem v Sarajevo......silvestrovali bomo pri njih doma, ker imamo oboji še male otroke.....tako da kaka posebna toaleta ni potrebna.....

clock-img

28.12.2011, 21:06

clock-img

Colt

pencil-img

2988

....ja, obleko mam že izbrano ja..user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

28.12.2011, 22:45

clock-img

ronja

pencil-img

15289

midva bova tudi kar doma odobno v trenirki z dobro večerjo na mizi, počakava polnoč pa še malo cartanja

Dolgo pričakovanega cartanjauser posted image . Sicer pa enako, samo da bo večerja bolj diabetična.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem