writing-img

Sirup

clock-img

23.10.2009, 14:05

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Pozdravljene!
Rabim pomoč!Moja dve leti stara hčerka ima vneto uho in smo dobile sirup Hiconcil.Kako naj ji dam sirup če mi ga vedno spluva ven?Kakšen nasvet?Sem ji hotel zmešati z čajem pa se to baje ne sme.Resnično ne vem kaka naj ji ga dam.

clock-img

23.10.2009, 14:10

clock-img

loncica

pencil-img

797

Zame odličen nasvet:

z brizgo daj sirup med čeljust in lica - tako ga ne bo dobila na jezik in ji ne bo preostalo drugega, kot da pogoltne. Ne more izplunit, preverjeno:)

clock-img

23.10.2009, 14:25

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

tud pri nas je samo brizga delovala.

clock-img

23.10.2009, 14:46

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Se pravi z brizgalko naj bi delovalo.user posted image Bomo probali in bom sporočila.Hvala vama!user posted image

clock-img

23.10.2009, 16:30

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Isto jaz prakticiram!user posted image user posted image

clock-img

23.10.2009, 16:36

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Sirup v brizgo in nima druge izbire kot, da pogoltne!

Srečno! user posted image

clock-img

23.10.2009, 17:20

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Tudi pri nas prakticiramo  enako user posted image

clock-img

23.10.2009, 17:39

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

V skrajnem primeru otroka ornk prijet, z brizgo sirup v usta, usta zapret in drzat zaprta.
No pri nas je palilo to, da smo ji sirupe predstavili kot neko nagrado, nekaj dobrega. In ce ji reces sirup, mala prileti z odprtimi usti user posted image  Je kot uni mali pticki v gnezdu z odprtimi kljuncki user posted image  Po drugi strani pa tudi razume pomen "zdravilo" in da pac je to treba pojest. Stara je 2,5 let.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

23.10.2009, 18:28

clock-img

maruscha

pencil-img

78

joj tud mi imamo iste probleme..... sploh ponoči user posted image user posted image user posted image misija nemogoče. bomo pa probali vaše nasvete, pa da vidimo to noč.

clock-img

24.10.2009, 09:51

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Hvala punce!Je delovalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2009, 11:33

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mi vse sirupe še zdaj z brizgo. Smo se tako navadli in je super.
Začeli smo pa iz razloga, ker smo z žličko ponoči polivali po postelji (jaz sem polivala, ne otroka). Z brizgo pa je najenostavneje, skoraj med spanjem, če je potrebno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem