writing-img

Skelenje zob med nosečnostjo?

clock-img

30.05.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

Živjo!
Pred parimi dnevi je testek na najino veliko veselje pokazal +.
Zelo se že veseliva najinega prvega user posted image .
Imam pa eno vprašanje? Ali je možno, da te med nosečnostjo skelijo zobje user posted image  Namreč še nikoli ne niso, danes pa me neverjetno skelijo. Z zobmi drugače nimam problemov in res mi ni jasno od česa zdaj to.

clock-img

30.05.2007, 21:58

clock-img

Anonimen

O seveda pa dlesni so v prvem tromesečju tudi krvaveleuser posted image

clock-img

30.05.2007, 22:12

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Zakaj se je skelenje pojavilo ravo zdaj, ti ne bi vedela povedati. Rekla bi, da gre za slučaj. Sicer je res, da zboje postanejo bolj občutljivi v nosečnosti, pa še krvaveče in vnete dlesni se pojavijo. Ampak za skelenje bi rekla, da se je slučajno pojavilo prav zdaj. Rešitev poznam in to dobro rešitev. Edino malo bolj bi morala opisati skelenje. Kje točno te skeli? Zgoraj pri dlesnih ali bolj spodaj, na koncu zob? Te skeli ves čas ali samo na kakšne vroče, kisle, hladne, sladke hrane in pijače? Ne vem, če lahko delam reklamo, lahko pa ti pišem na ZS. Sporoči...

clock-img

31.05.2007, 10:30

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Tudi mene skelijo, sploh med umivanjem zob. user posted image

clock-img

31.05.2007, 13:28

clock-img

pot

pencil-img

1487

Tudi meni se je en dan zgodilo, da sem imela zelo čudno občutljive zobe. Skelelo me, ko sem pila vodo sobne temperature. user posted image Vse paše k nosečnosti.
Upam, da tudi pri tebi hitro mine.

clock-img

31.05.2007, 18:27

clock-img

Anonimen

Ja, to je zaradi nosečnosti.. Upam, da bo čimprej nehalo, ker vem, kako to boli.. 

clock-img

31.05.2007, 18:35

clock-img

PUJKEC

pencil-img

215

ja,ja. js nisem mogla čokolade jest čisto normalno tk me je skelelo. pa take živčne dlesni sem imela, se mi je zdelo da bom 100čigumijev zbulala v usta in take neumnosti. zdaj je pa že boljše.

sej bo minilo.

clock-img

31.05.2007, 18:38

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

uporablajte pasto sensodine indlesni keožno masirajta z krtačko in težave izginejo v 1 do 2 tednih, preizkušeno

clock-img

31.05.2007, 18:51

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Ja, mene so tudi zobje boleli, prav cela stran user posted image . Posledično tudi cela glava. Eno noč celo nisem mogla spati zaradi tega. A le nekje tri tedne, kmalu po ugledanju user posted image . Kaj pa vem, zdaj pa ni večjih problemov.
Držim pesti, da je pri tebi tudi le prehodno.

Mami, kdaj bo spet včasih?

clock-img

31.05.2007, 21:20

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

No, kot je lumpa že povedala, sem hotela predlagati, da uporabite zobno pasto Sensodyne F. Kupite jo lahko v večjih trgovinah, drogerijah in lekarnah. Kot z vsemi drugimi pastami si umivajte 2x dnevno in v roku 1-2 tednov bi moralo biti boljše. Seveda priporočam, da jo uporabljate do konca nosečnosti. Je pa zagotovo preverjena stvar, lahko tudi povprašate pri svojem zobozdravniku. Vprašajte, če imajo mogoče kakšen vzorček, morali bi jih imeti. Sicer pa jim rečite, da lahko pokličejo na GSK in jim bodo vzorčke pripeljali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem