writing-img

Skodelica iz papirja - NUJNO

clock-img

10.04.2009, 08:56

clock-img

honey

pencil-img

2567

Prosim pomagajte mi. Nujno rabim nasvet, kako naredit skodelico iz papirja. Pa tudi iz kakšnega papirja jo naredit. Za pirhe sva se s sinetom odločila, da bova naredila kokoške. Za podstavek sem uporabila kos tulca od wc papirja, zdaj bi morala pa na to prilepit "gnezdo" - pa nimam pojma, kako naj to naredim. Mi lahko prosim pomagate?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

10.04.2009, 08:57

clock-img

rija

pencil-img

15589

user posted image nisem sicer za ročna dela, ampak za gnezdno bi zrolalal malo sena, pa ga z tistim lepilom iz pištole zalepila na tulec

...vox populi...

clock-img

10.04.2009, 09:41

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja pa ne vem, če bo zdržalo pirh user posted image To bo "darilo" ko bo mali nosil pirhe okrog. Pa da ga ne da kar tako, v vreči, bova naredila te kokoške. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

10.04.2009, 12:49

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Vzemi kartonsko škatlo od jajc in trgovine . Ireži iz spodnjega dela kos škatle ( jaz izrežem 4 "skodelice" ) in to prilepi gor. Jajčka so tako precej stabilna. Aja, pa okrasi ali pobarvaj karton.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

10.04.2009, 12:54

clock-img

honey

pencil-img

2567

Hvala, bom poskusila. Grem domov ustvarjat user posted image Pa če bo uspelo, bom pokazala še komu - bom dala v album. 

clock-img

10.04.2009, 15:34

clock-img

pejka

pencil-img

217

http://www.canon-europe.com/paperart/celebrations/Bunny_Egg_Holder.asp

Na zgornji povezavi imaš zajčka iz papirja na katerega daš jajčke. Sprintaj si na malo trši papir ( knjigarna), zreži in pol zalimaš, kot je prikazano v navodilih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem