writing-img

Skoraj brez spolnosti

clock-img

26.02.2008, 09:29

clock-img

Anonimen

Z mojim ljubitom nimava že dolgo več tiste redne spolnosti, ker imava skrbi čez glavo z vsem mogočim. Si pa vsakodnevno izkazujeva nežnosti in jih je res na pretek, in tudi zelo se imava rada, tudi varava se ne. Kako je to možno? Kako se vam to zdi?
Pa praviva, da bova pa potem ne , ker vedno kaj vmes prideuser posted image

clock-img

26.02.2008, 09:36

clock-img

srki

pencil-img

9222

Če se imata tudi brez tega fajn, zakaj pa ne. Bo že še čas, ko bosta vse nadoknadila.

clock-img

26.02.2008, 09:38

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Če se imata tudi brez tega fajn, zakaj pa ne. Bo že še čas, ko bosta vse nadoknadila.

Se strinjam, saj pri nama je sedaj tudi že nekaj časa tako, ampak se imava vseeno fino in se res ne obremenjujema kolikokrat in kdaj bi mogla.
Uživajta življenje!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

26.02.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

Dokler obema ustreza....user posted image

clock-img

26.02.2008, 10:27

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Se bo treba pa mal potrudit.

clock-img

26.02.2008, 11:27

clock-img

loredana

pencil-img

204

"praviva da bova , potem pa vedno kaj vmes pride?"

A se v naprej dogovarjata: jutr ob 19 ih bova? Pa pride tv dnevnik vmes?

clock-img

26.02.2008, 12:06

clock-img

anabanana

pencil-img

933

loredana user posted image user posted image user posted image

Se strinjam s predhodnico, da se bo treba malo potrudit in popestriti situacijo, po mojem to ni dobro ... sej verjamem, da se imasta fajn, ampak se imamo fajn tudi z bratrancem ali sodelavcem ... s partnerjem pa naj bi nas družilo kaj vač kot le platonična ljubezen.

krepat ma ne molat

clock-img

26.02.2008, 15:12

clock-img

Katey

pencil-img

913

Uf, če je to že dolgo časa, kot praviš sama, je to res čudno, pa vendar če imata še vedno tisti pravi stik med sabo je čist mogoče, da potrebujeta samo nekaj časa pa truda pa se bo zadeva uredila, na vajinem mestu, jaz ne bi dolgo čakala, vzemita si kakšen dan popolnoma zase, odmislita vse skrbi pa se pogovorta, pa bo sigurn spet kliknilo v pravo smeruser posted image .

clock-img

26.02.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: loredana

"praviva da bova , potem pa vedno kaj vmes pride?"

A se v naprej dogovarjata: jutr ob 19 ih bova? Pa pride tv dnevnik vmes?

Midva se npr. dogovarjava takole - že dolgo nisva zjutraj, včasih sva dala tamalega mami v nedeljo zjutraj, da sva lahko seksala, oba je pa zdaj težko dat... Pa čez par dni: sem mami omenila, da tolk malo spimo, da bi ji tamale pripeljala v nedeljo, če bo prej vstala... In v nedeljo je že čakal v postli skoraj nor od potrebe, tako da se nisva potem nič naspala.user posted image user posted image
Ja, je user posted image , če imaš tipa, ki najraje zjutraj, pa se otroci zbujajo tako zgodajuser posted image  In zato tudi midva kar nekaj časa nisva našla tistega tapravega časa in sva bolj poredko seksala.

clock-img

26.02.2008, 21:55

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Izgubljenega se neda nikoli nadoknatit.
Nego vi skušajte čim pre najdit skupno besedo in nadaljevat od tam kje ste stala.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

28.02.2008, 23:26

clock-img

massylou

pencil-img

539

Pri nama je situacija zelo podobna.

Ampak mi2 rečeva, da bo vse drugače, ko bodo otroci dovolj veliki, da jih bova za 14 dni poslala v kolonijo. Že delava spiske, kaj vse bova takrat not prinesla user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem