writing-img

Skoraj me je kap....

clock-img

13.05.2005, 21:59

clock-img

LUMPEK

pencil-img

59

....., ko je naš :duda: po dojenju tako bruhnil, kot da bi teklo iz gasilske cevi. Ful sem se ustrašila, kaj je zdaj to????????:zmeden: Bila sem jaz cela mokra in :duda: pa še celi kavč. Kaj mislite, da je bilo to, se je mogoče preveč najedel ali mu kaj ni odgovarjalo? Potem mu nisem dala več nič zajest, upam, da ni lačen, saj je vrgel (glede na količino)ven vse, kar je danes pojedel?!:ups:

clock-img

13.05.2005, 22:10

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojej..jaz sem zadnjič dobila po mailu en hud video na to temo...se zgodi, veš, tudi nam se je večkrat:ups::ups:;)

clock-img

13.05.2005, 22:11

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Nam se to veliokrat zgodi. Nič bat, se je pujsek malo preveč najedel.

ČE bo hotel še mu daj drugače pa ne. Naš vedno hoče pol še in poje sigurno še enkrat tolk.
Sem že pediatra spraševala o tem , pa je reku da če se to ne ponavlja vsaj par dni po vsakem obroku to pomeni da se preveč naje(preveč popapca), če pa bi se to pojavilo po vsakem hranjenju se pa pejta pokazat k zdravniku.

clock-img

13.05.2005, 22:15

clock-img

vidja

pencil-img

210

Nam so rekli, da če bi se to dogajalo tako pogosto in močno, da se ne bi redil, potem je lahko kaj narobe, drugače pa gre za to, da še tista zapiralka ne dela dobro in če se preveč naje, pa pač bruha. No potem smo veselo polivali vse tja do 10 mesecev. Sem mela že pun kufer tega, da smo vsepovsod morali s slinčkom okrog vratu, pa vsi okrog smo bli mokri. Zdaj je star eno leto, pa se občasno še zgodi, čeprav so rekli, da ko bo začel uživat gosto hrano naj bi bilo bolje.

clock-img

13.05.2005, 22:17

clock-img

LUMPEK

pencil-img

59

Hvala, obema! :rozica::rozica:

clock-img

13.05.2005, 22:28

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Mogoče je treba samo kupčka podret, tudi med hranjenjem. Pri nas je bilo to razlog za bruhanje.

clock-img

13.05.2005, 22:34

clock-img

vidja

pencil-img

210

Mi pa smo podirali kupčke pa ni nič pomagalo, pol smo se pač navadli, da smo meli na vsakem vogalu kaj za brisat pri roki.

clock-img

14.05.2005, 05:07

clock-img

Bina01

pencil-img

112

Tudi mi imamo takšne težave. Vsem je že majic zmanjkalo , ker vsakič bruha. Parfumov pa sploh ne rabimo več, ker imamo vsi čisti naravni vonj tj po kislem, izbruhanem mleku.
No, ampak glavno je, da se lepo in pridno redi.

clock-img

14.05.2005, 19:27

clock-img

LUMPEK

pencil-img

59

Bina, ti si ta prava. Zaradi drugega stavka sem se mogla pošteno nasmejati.:)-:)

clock-img

15.05.2005, 17:23

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

nč bat.Naša je v loku bruhala ko sem ji prvič dala govej meso za jest. Enostavno se ga je prenajedla.Očitno ji je bilo tako dobro, da ni mogla nehat. Pa je bilo preveč:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem