writing-img

Skoraj običajen vikend

clock-img

29.01.2006, 19:33

clock-img

Anonimen

Dokler zares ne bom 100%, se raje ne bom razkrila user posted image , ampak vseeno moram nekomu povedati, da mi M zamuja že 2 dni. Nikoli v lajfu mi ni zamujala, imam pa tudi vse tist slavne znake user posted image , da sem user posted image (špikanje oz. rahli krči v sp. delu trebuha, boleče prsi). Non stop hodim na wc, da vidim, če je slučajno user posted image že prišla, pa je na srečo še ni od nikoder. Upam da je tudi ne bo.

Sem pa v prejšnem tednu imela tudi čisto običajni PMS z vsemi pripadajočimi znaki in sem rekla mojemu dragemu, da nama očitno tokrat spet ni uspelouser posted image . No, pa kot vse kaže, da sem se rahlo zmotila user posted image . UPam vsaj.

Torej drage moje, držite pesti, da nama je končno uspelo. Čez kakšen dan bom seveda naredila tudi testi in upam da na najen zagledam magični user posted image aliuser posted image .

Pa lep večer še naprej.

clock-img

29.01.2006, 19:43

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Res ti privoščim, da ne pride, pa čeprav ne vem, kdo si. Držim pesti.user posted image

clock-img

29.01.2006, 20:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi jaz držim pesti zate user posted image user posted image user posted image  ko pa boš naredila test, pa se javi.

clock-img

29.01.2006, 20:59

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Želim ti, da se ti želja uresniči. user posted image

clock-img

29.01.2006, 21:11

clock-img

muzika

pencil-img

394

Bravo zate. Upam, da hudobnica ne pride z zamudo. user posted image

clock-img

29.01.2006, 22:48

clock-img

Monika79

pencil-img

741

Držim ti pesti user posted image user posted image user posted image da zagledaš user posted image user posted image  in seveda nam ne pozabi javiti novičke in seveda kdo si, da še ti  čestitamo user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

clock-img

30.01.2006, 09:17

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tudi jaz z tabo upam draga anonimna,da si naša nova srečka user posted image .Posebej vesela bi bla zate,če si fosilka bi dala več upanja nam,ki se trudimo,trudimo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

30.01.2006, 19:54

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Držim pesti,da ugledaš +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

31.01.2006, 09:20

clock-img

Anonimen

Punce moje, po nekaj dneh se vam zopet javljam - razočarana user posted image . M mi zamuja danes že 4-ti dan, imam nekaj znakov da bi lahko bila user posted image  in zato sem zjutraj naredila test (First Sign). V kotrolnem okencu se je pojavila normalna roza črtica, v testnem pa zelo zelo rahla bledo roza črtica. Po moji oceni je pokazala nosečnost. Letela sem svojemu dragemu povedat veselo novičko (ob 5.50 zjutraj user posted image , revež je še spal). Ko pa sem prišla nazaj na wc (čez nekaj minut) tiste blede črtice ni bilo več. Čisto sme obupana in obenem jezna, zakaj nisem zdržala še kakšen dan. Pa saj mi nikoli v življenju ni zamujala. user posted image

V petek sem naročena pri svoji G. Na ta pregled sem se naročila že pred mesecem, zaradi povečanega belega toka, da mi napiše kakšen fajn recept, no sedaj pa sploh ne vem kaj naj. Najbrž bom v petek zjutraj naredila nov test, pa da vidim kaj bo. A lahko G z ultrazvokom že kaj vidi, če bi bila zares v petem tednu??

Žalostna Anonimna user posted image

clock-img

31.01.2006, 09:59

clock-img

Monika79

pencil-img

741

Oh ne zgubljaj še upanja, dokler še ni user posted image  še je vedno upanje, lahko še pred petkom narediš test in G v petek povej, da ti zamuja user posted image  in da si naredila test, potem pa te bo že dala na pregled krvi in bo videla na čem sta, mislim pa, da se že v 5. tednu vidi, le kot majhna pikica vidi pa se user posted image user posted image user posted image  tako da držim pesti, da si res naša nova user posted image  in seveda nam ne pozabit javiti, pa vseeno bodi optimistična user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

clock-img

31.01.2006, 10:07

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

V petek ti bo G lahko potrdila, če je nosečnost.

clock-img

31.01.2006, 12:05

clock-img

Anonimen

Konec mojega upanja user posted image , prišla je user posted image !!! Kar ne morem verjet, da me je tako zavedla, prokleta user posted image .

jah, nč, life goes on user posted image

clock-img

31.01.2006, 13:21

clock-img

delfinčica

pencil-img

183

Anonimna, to pa res ni prav nič lepo slišat, da je M prišla. Sem brala temo odkar si jo odprla (in se spraševala, kdo si) in seveda upala, da si nova nosečka. Jah, treba bo it naprej v nove boje. Pogumno user posted image

En velik user posted image zate, imejta se rada in prepustita, da se stvari zgodijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem