writing-img

Skrbi me...

clock-img

24.06.2005, 14:01

clock-img

Sinja

pencil-img

132

... ker ima moj :love: približno eno leto neko bulo zadaj na glavi. Komaj sem ga spravila do zdravnika. Zdravnik je pogledal in ga napotil na kirurgijo. Tam so mu hoteli takoj odstraniti, vendar se je zmenil za ponedeljek. Zdaj me pa malo skrbi kako bo to potekalo, da se ne bo kaj zakompliciralo itd. Malo me je strah tudi kaj se bo iz tega izcimilo oz. kaj je vzrok te bule. Rekli so, da gre verjetno za žlezo lojnico niso pa 100 % zato morajo odpreti, da bodo videli. Verjetno bodo tkivo poslali tudi na kakšno analizo.
Ali je slučajno ve katera kaj več o tem?

clock-img

24.06.2005, 14:02

clock-img

Anonimen

Če je na lasišču, potem je najverjetneje lojnica. Drugače pa, če je na vratu, je lahko bezgavka.

clock-img

24.06.2005, 14:04

clock-img

Anonimen

Moj nono je tud imel tako lojno bulo, sam jo je imel na joški. Tko, da je zgledalo, kokr da mu joška poganja. Pol so mu tisto sčistli in je ok. Ni bolelo. Noter je pa loj, sploh ni tkivo, sam 'mast'.
Upam, da je pri tvojem :love: sam to.

clock-img

24.06.2005, 14:05

clock-img

Sinja

pencil-img

132

Ta bula je na lasišču in je trda, kot ena kost.

clock-img

24.06.2005, 14:05

clock-img

lin

pencil-img

2504

Ne se bat držimo pesti da bo vse o.k.:rozica::rozica::rozica:

clock-img

24.06.2005, 14:07

clock-img

Anonimen

Torej najverjetneje gre za lojnico. Tudi moj :love: je imel podobno in so mu jo kar v zdravstvenem domu razrezali in ščistili, ampak na nogi. Se mu je kocina vrasla.

clock-img

24.06.2005, 14:08

clock-img

Sinja

pencil-img

132

Pa tudi veliko je to kot oreh.

clock-img

24.06.2005, 14:09

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ne skrbi!! 95% je da je lojnica - izrežejo in je fertik! V preiskave pa pošljejo za vsak slučaj!

clock-img

24.06.2005, 14:13

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Oj, brez skrbi!

Moj oče je imel več cm premera bulo zadaj na vratu... so mu jo zrezali ven, v bolnici je bil 1 dan... vsako tako zadevo dajo na preiskave, ampak v večini primerov ni nič nevarnega!

LP M:muca:

clock-img

24.06.2005, 14:14

clock-img

Anonimen

Drgač je lahko tud kakšen tumor ali se ta navzven ne vidi :zmeden:

clock-img

24.06.2005, 14:56

clock-img

Anonimen

Na lasišču je skor ziher lojnica. Moj oče jo je imel... tako veeeeliiiko. Pol so mu jo pa odprli in je bila sama smrdeč mast not.
Tako da... nič panike zganjat!

clock-img

24.06.2005, 16:34

clock-img

Una

pencil-img

399

Po moje je tut sam lojnica. Moja mami jo je mela na rami, dobila je lokalno anestezijo, zdravnik je to nekak spravu vn, zašil in je blo.

Držim pesti za malega,

Una:sloncek::kuza::sloncek::kuza:

clock-img

24.06.2005, 21:45

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

al bina, tumorji pa menda ne morejo skoz lobanjo ven pogledat. Ne strašit ljudi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem