IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Dobr. vse lepo in prav ampak zakaj pa mam občutek, da tega ne morem naredit? Da bodo rekl, sej smo mel prav, pa si le pogruntala da si ti naredila narobe, sej zato pa zdej klečiš pred nama? Zakaj mam tak občutek?
To ti skoraj gotovo ne bi rekla, morda se tebi zdi, da bi onadva to mislila (kar je čisto vseeno, če si, samo po moje bi si kvečjemu oddahnila, ker njima ne bo treba prvi korak narediti). Če bi pa meni rekla kaj takega, bi se pa nasmejala in rekla: Seveda niste imeli prav, jaz še vedno mislim po svoje, ampak zdi se mi, da to ne more biti vzrok, da smo zdaj vse življenje skregani. Saj ima pravico vsak drugače mislit, a ne? No, lahko seveda smo vseeno skregani, če se bosta vidva potem ok počutila, samo meni se zdi čisto brez smisla. Taki lepi dnevi so, vidva pa kaznujeta sama sebe, ko se držita, pa razmišljata oslarije. Mora biti vsaj kakšen prijazen in popustljiv v familiji, da vaju na sonček spravi, pa da otroke vidita, a ne. No ja, lako pa vlečemo tole še leta, če želita. No, a gremo zdaj na sonček pa na eno kavo, al ne?
Vse skupaj povej v hecu.
Predlagam ti, da če ti je zelo zoprno, nekaj podobnega izvede tvoj sam. On mora na hec obrnit, samo vedi, da se potem ti ne boš počutila udobno ob njima. No, če boš rekla ti, boš sama v svoji duši čisto ok, celo ko boš z njima, boš boljše, kot če reče to tvoj. Kaj pa vem. Jaz si nikdar ne bi takih misli naslikala v glavi, da klečim pred njima

, enostavno se ne bi počutila tako. Vse je v glavi.