writing-img

Skrivni nakupovalec

clock-img

26.07.2005, 23:02

clock-img

Lorian

pencil-img

78

Zdravo!
Lepo prosim, če katera ve za firmo International Service Chech. Sem jo zasledila na portalu moje delo in odgovorila.Gre za skrivnega nakupovalca, kjer si plačan za nakupovanje in opazovanje.
Če katera ve kaj več naj mi javi.
Hvala!

clock-img

27.07.2005, 07:52

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Te firme žal ne poznam. Vem pa kako izgleda skrivni nakupovalec oz. Mystery shopper. Sem zaposlena v večji firmi, ki ima 6 maloprodajnih trgovin in 2x letno te trgovine obiščejo Mystery shopper-ji (mi najamemo za to delo študente), ki se predstavljajo kot stranke oz. kupci in preverjajo kakšno je dejansko stanje v trgovinah - od ponudbe, do prijaznosti in znanja prodajalcev...

clock-img

27.07.2005, 13:41

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

čebelica maja, če boste kakšnega misteri šopejrja rabl...pliz spomni se na mene!Jaz bi šla kuj!!!!Sam stroške prevoza mi povrnite in to bo to:sloncek::sloncek::sloncek:
...a sem mal čudna ampak men bi blo pa to full dobr:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

27.07.2005, 16:45

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Pri nas tudi uporabljajo naključne kupce in za našo trgovino za dobri rezultati.Kje jih pa dobijo pa ne vem,lahko se pa pozanimam.
lp

clock-img

27.07.2005, 17:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

silva a to zame?:zmeden2:
Ja superca:sloncek::)-:)-:)-

clock-img

28.07.2005, 15:59

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Ne.ne sem mislila za lorian

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem