writing-img

Skupaj ali posebej

clock-img

22.05.2005, 08:23

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mogoče malo neumno vprašanje, ampak zato smo tukaj, da ustrelimo in ostanemo živi :)-.
Ko vašim malčkom pripravite kosilo - npr. pire krompir, bučke v omaki in kakšen mesek - ali mu potem daste vsako stvar posebej po žlički ali vse tri na eni žlički ali pa vse skupaj zmešate in mu date tako :zmeden:?
Sam ne se mi smejat :)-:)-:)-.

LP; Bejba

clock-img

22.05.2005, 08:36

clock-img

teja

pencil-img

28

Ni pravila - tako kot pač vsak rajši je. Eni imajo radi mešanico okusov, drugi pa bognedaj, da bi se kaj zmešalo.

clock-img

22.05.2005, 08:40

clock-img

cinci

pencil-img

403

najboljš da daš tko kot ti tud sama ješ,ane al kako:zmeden2:

clock-img

22.05.2005, 09:35

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz mešam, vsaj pire krompir in priloge.
Meso pa je posebaj.

clock-img

22.05.2005, 10:57

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Jest zmešam, pol pa dam koščke, (no, pireja lih ni treba:)-:)-) posebej prednjo, da jih sama pobira in jé.;)

clock-img

22.05.2005, 13:46

clock-img

Anonimen

Jaz mu dajem skupaj, pa vzame iz ust, prebere krompir in meso in zelenjavo...zelenjavo in meso poje, krompir pa mačkam vrže:zmeden:

clock-img

22.05.2005, 20:00

clock-img

Anonimen

serviram ponavad vse posebej, pol pa mal tega mal unga na žlico al pa vsako zadevo posebej, edin meso sem do zdej zmiksala z nečem bolj žoftnim skupaj drugač gre težko po grlu

lp, lara

clock-img

22.05.2005, 22:35

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Če česa ne mara prav posebej, gre po grlu bolje, če zmešam z drugimi stvarmi. Mi v bistvu kar vse bolj ali manj na žlički dajemo skupaj.

clock-img

23.05.2005, 07:24

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Mislim, da je odvisno od tebe.Prve mesece uvajanja sem mešala skupaj in miksala.Od kar sama grizlja, mi je pa vsa grobo sesekljana in zmešana hrana BLJEK.Tako, da ji dajem vsak okus posebej.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem