writing-img

Slab spermiogram

clock-img

03.12.2008, 16:53

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zanima me, če ima fant slab spermiogram, ali obstajajo kakšne zdravila za povečanje spermijev oziroma da se pospeši njihovo hitrost? Hvala

clock-img

03.12.2008, 17:15

clock-img

blaža

pencil-img

8795

To ni strokovno mnenje, sem pa gledala eno ameriško oddajo, ko so moški cel mesec pili zelenjavne pripravke in se je res povečalo število plavalcev.

clock-img

03.12.2008, 19:36

clock-img

sončekm

pencil-img

98

Za to še nisem nič slišala, ampak da fantu poberejo dobre spermije ven in ti jih potem ustavijo. Če seveda ne rata po naravni poti!

clock-img

04.12.2008, 11:22

clock-img

Anonimen

divans, brez zamere, ampak kaj ko bi se ti odločila kakšne so tvoje diagnoze?? Najprej PCO, potem spermiogram, potem.. Vsak dan nekaj drugega.

Sem ti že enkrat napisala, pa ti bom še enkrat: dokler ti G ne postavi diagnoze, prosim ne beri teh tem, ker se samo delaš živčno in iščeš takšne in drugačne znake za bolezni. A ni to malo brezveze?

Ti bom še enkrat razložila stvari, ker očitno pozabljaš odgovore na svoja vprašanja:
KLOMIFEN, se uprablja za spodbujanje ovulacij pri ženski, ki svojih nima (lahko zaradi PCO). Nekateri G jih dajo tudi ženskam ki imajo ovulacije. Možna je večplodna nosečnost, ni pa nujno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem