writing-img

Slabokrvnost

clock-img

21.05.2008, 06:43

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Včeraj smo imeli pregled pri pediatrinji (pri 9tih mesecih) in je pediatrinja pregledala kri ter ugotovila slabokrvnost. Rekla je, da ni neke panike, ampak da naj je čimveč rdeče hrane. Meni več kot rdeča pesa, korenček, govedina in rdeče sadje ni padlo na pamet. No, sedaj sem se še spomnila rdečega zelja. Kaj še predlagate, da bi mu kuhala?

clock-img

21.05.2008, 06:52

clock-img

srki

pencil-img

9222

Saj ni važno, da je rdeče. Cvetača, špinača. Madona, se ne morem nič več spomnit.

Drugače pa je bilo stanje pri nas isto, kar nakaj časa je bil malo pod mejo. Pa če mu je dala sirup za slabokrvnost, naj ga uživa skupaj z vitaminom C, ker se tako lažje absorbira.

clock-img

21.05.2008, 08:39

clock-img

kanema

pencil-img

5

Suhe slive, suhe marelice

clock-img

21.05.2008, 09:29

clock-img

ježek

pencil-img

94

Verjetno mu primanjkuje železa, ne?Kaj pa zelena zelenjava? Brokoli recimo, blitva.Sem v tem članku zasledila, da lahko kuhanje v železni posodi poveča količino železa v prehrani. Tu imaš link: http://www.cenim.se/243-a.html

clock-img

21.05.2008, 21:55

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Hvala punce, sem klicala med. sestro in mi je razložila, da mu res manjka železa in da pač naj je veliko zelenjave, ki ima železo in veliko rdečega sadja, rdeče zelenjave in rdečega mesa, baje ima to največ železa. Dobila sem tudi sirup Legofer, ki mu ga moram dajat 2 x na dan s C vitaminom.

clock-img

21.05.2008, 22:30

clock-img

ježek

pencil-img

94

Upam, da se vama stanje čimprej popravi. Vse dobro!!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem