writing-img

Slabost - pomaga....

clock-img

21.12.2006, 15:40

clock-img

Anonimen

ne spadam med tiste tipične, še nikoli nisem bruhala, mi je bilo pa precej slabo. moj G mi je rekel, naj si kupim od Plivita ali Krke B kompleks in vzamem 3 x po 2 na dan. torej 6.
meni res pomaga. jem jih en teden in mi ni nič slabo.

mi je pa res čudno, ker še nikoli nisem slišala, da bi katera to omenjala.

no, kakorkoli. splača se poskusit.

clock-img

21.12.2006, 16:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, jaz sem to tudi prebrala in jemala, samo meni žal ni pomagalo. Fino, da pri tebi deluje. Pa čestitam, nisem vedela, da si nosečauser posted image .

clock-img

21.12.2006, 16:30

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Ezica čestitke!user posted image user posted image user posted image Mirno in lepo user posted image .

clock-img

21.12.2006, 17:07

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

jaz sem jih jemala, a mi niso nič pomagale user posted image  
dva meseca sta bila moja najboljša prijatelja Soletti (bobi palčke) in Schwepps user posted image

clock-img

22.12.2006, 23:29

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Zakaj pa meni tega nihče ni omenil, ko sem bila noseča? user posted image  No, pa vem za naslednjič... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

23.12.2006, 14:08

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Hej!

B-kompleks sem jedla v prvi nosečnosti in mi ni bilo nič slabo. Sicer ne vem če je bilo ravno zaradi teh tablet. Sem pa morala jesti b-kompleks zaradi išiasa.
Sedaj v drugi nosečnosti tudi jemljem b-kompleks ponovno zaradi išiasa, ki pa je nastopil približno enaki čas, kot slabosti. Fuj, fej mi je slabo. Sicer slabost že počasi pojenja ampak meni zagotovo tokrat b-kompleks ni pomagal.

Lp, Eca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem