writing-img

Slabost po 16t

clock-img

03.07.2007, 15:07

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Danes startam v 17t pa mi je od vikenda naprej spet slabo. user posted image  Prej je bilo ze 2 tedna mir in veselila sem se ze da je vsega konec, zdaj pa spet, blekkkkkk! A je to normalno, je bilo se pri kateri tako?

clock-img

03.07.2007, 15:09

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Meni je bilo v drugi nosečnosti slabo do 9 meseca in tako dolgo sem tudi bruhala.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

03.07.2007, 15:10

clock-img

Anonimen

Slabosti so me dajale do cca. 25 tedna. Pa to res take hude. Mesa nisem mogla videti, sem živela od kakava in kruha z maslom, nobenih voženj z avtomobilom. Potem se je končno umirilo pa sem rodila.

Nasvetov pametnih nimam, ker vem kako hudo je in nič ne pomaga. Počitek je bil edino kar ti ostane. Pa upam, da ti slabosti čimprej minejo.user posted image

clock-img

03.07.2007, 19:24

clock-img

Anonimen

Saj ni nujno, da ti je samo do 16 al pa ne vem katerega tedna samo slabo pa bruhaš. Po pripovedovanjih različnih kolegic, staršev...je enim blo slabo tudi do konca nosečnosti. Čist vsaka nosečnica je razred zase in temu ne moreš nič. Moji mami tudi ni blo slabo meni pa kar precej dolgo.

clock-img

03.07.2007, 19:53

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ayo, midve sva skupaj decemberki in tudi meni je danes noro slabo, sem že tudi bruhala.Vendar mislim, da je kriva viroza, ker me boli tudi grlo in glava. user posted image  Mogoče si pa ti tudi pokasirala kakšen virus in bo kmalu minilo.

:)

clock-img

04.07.2007, 12:18

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Men pa je blo na začetku nosečnosti (tam okrog 8.tedna) 2x slabo pa še to nisem vedela ali zaradi nosečnosti ali zaradi tega, ker smo imeli v vrtcu glih eno virozo.

Mi je blo pa slabo sedaj po 32. tednu, že kar ene parkrat, čeprav sem skoz doma, tako da sedaj ne morem kriviti vrtca user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem