writing-img

Slabost v 28 tednu

clock-img

11.09.2007, 12:41

clock-img

sasa79

pencil-img

217

Lep pozdrav! Prve tri mesece mi je bilo kr fejst slabo, a je potem minilo. Zdaj (v 28 t.) pa mi je spet slabo že kakšnih 14 dni. Sicer ne tako fejs kot prve tri mesece, a je vseeno moteče, ker že parkrat ponoči nisem zaradi tega spala. Čez dan pa mi je slabo večkrat na dan krajši čas. Drugače pa pazim kaj jem, tako da to verjetno ni to. Ima mogoče katera izkušnje s tem?

clock-img

11.09.2007, 12:49

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Če se ne motim,sem tudi jaz pred dvema letoma napisala isti naslov..user posted image

Slabosti so se mi takrat -ko sem bila noseča 28 tednov - ponovno pojavile,vendar ne tako hude kot so bile na začetku.
Po kakšnem tednu ali dveh so minile,pa je bilo vse v redu do 34. tedna...potem pa me je non stop bolel želodec.
Moj G ni imel kakšne pametne razlage.Razen,da se slbosti včasih vrnejo v zadnjem trimesečju zaradi pritiskov in same lege želodca.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

11.09.2007, 13:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.09.2007, 13:46

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Jaz sem v 36. tednu pa mi je tudi zadnjih 14 dni slabo, ampak samo takrat, ko sem lačna. Nekaj pojem in mine - ponoči me zbuja strašanska lakota in obvezno pojem banano user posted image .

Mamica sem! Kako lepo!

clock-img

11.09.2007, 15:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je bilo po prvem trimesečju še slabo, če sem kaj takega pojedla. Je pa zoprno, ja. Ko se ravno navadiš, da si spet poln energije.

clock-img

11.09.2007, 20:42

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Včasih je slabost povezana tudi z draženostjo želodca in požiralnika, kar je pa pogosto v celi nosečnosti. Lahko za vsak slucaj poskusis tudi z malo višjim vzglavjem, pa občasno kakšnim Rupurutom; mogoče ti bo pa celo kaj pomagalo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem