writing-img

Sladkarije

clock-img

11.01.2008, 11:22

clock-img

kitty

pencil-img

100

Čao,

Sem v 10 tednu nosečnosti. Men ful pašejo vse vrste sladkorja. Od sadja jem vse in v velikih količinah (mango, banane, sladka jabolka, suhe fige...malo manj pomaranče), v slast mi grejo testenine na vse načine, da o slaščicah, čokoladicah in ostali packariji ne govorim. Ne paše mi nič kar je kislo (kumarice, druge vložena zelenjava...) solata mora biti skoraj nič al pa min. okisana.
Zanima me h kateremu spolu se bolj nagiba moj user posted image  če mi paše sam sladkor? 

clock-img

11.01.2008, 11:24

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Verjetno bo fantek, ker punčke bolj pazijo na postavo. 

clock-img

11.01.2008, 11:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če sodim po svojih user posted image , bi rekla, da boš imela punčko. V 1. in 3. user posted image  sem se prav basala z vsem, kar je samo spominjalo na sladko user posted image . V 3. user posted image  sem čokolade celo skrivala pred starejšima otrokoma, samo, da sem jih sama pojedla -  pa nisem ljubiteljica čokolade. In obakrat so bile punčke. V 2. user posted image pa, ko sem nosila fantka, pa sem jedla bolj kiselkaste stvari.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.01.2008, 11:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz bi pa rekla, da je vse to en lari fariuser posted image .

clock-img

11.01.2008, 11:37

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Glede na to,kako je meni pasalo sladko,kislo in mesnato bi mogla imet tri nahmal.user posted image

clock-img

11.01.2008, 12:06

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Meni tudi zdaj bolj pašejo cukri in naj bi bil fantek, v prvo ko je bila punčka, sem se pa bolj zdravo prehranjevala.

clock-img

11.01.2008, 12:54

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Veš kolikšna je po moje verjetnost za določen spol? 50:50user posted image Lp

clock-img

11.01.2008, 17:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je prvič šele na koncu pasalo sladko, pa je punčka. Zdaj drugič pa se že kar lep čas bašem s sladkarijami. No, itak mi vse paše user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem