writing-img

Sladko za bruhat

clock-img

22.03.2006, 12:04

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Midve že skoraj 3 tedne malu uvajava in sem že mislila, da je moja hči pač bolj joškarca. Jabolko je jedla dvakrat, potem ni bilo več zanimivo, za banano (!) sploh ni ust odprla, še najbolj je nekako šel korenček (najbolj pomeni 5 žličkuser posted image )

No, in danes ji skuham pol jabolka in 6 suhih marelic. Bilo je prav ogabno sladko, še meni, ki obožujem sladko, mi je bilo 2 much. Ampak moj otrok je jedel kot še nikoli! Nisem mogla verjet! Nič kašljanja, vriskanja, davljenja, pljuvanja ven... ampak je jedla kot ta velik pa niti se ni mela časa nasmejat vmesuser posted image Joj... tko da očitno bom morala hrano nekaj časa mešat s suhimi marelicami, ker banana ni dost sladka user posted image Jutr ji bom dala samo 2 marelici notr, ker je bilo res grozn sladko user posted image moj otrok pa čist navdušenuser posted image

clock-img

22.03.2006, 15:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Nič hudega, če že zdaj je bolj sladko, da ji le uspe pojest. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.03.2006, 19:49

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

pri nas je bla pa kisla smetana.... pri Tinki74 skuta, eni so na banane mahnjeni, če se ne motim, je Jančikin mljaskal vse po vrsti, če je le bila zraven rdeča pesa.

Potem pa počasi reduciraj - mi zdaj kisle smetane ne uporabljamo več, smo jo počasi in postopoma nadomestili z mlekom. Toliko v optimizem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem