writing-img

Slana hrana

clock-img

26.09.2005, 11:38

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Živjo!

Zanima mekdaj začeti z dodajanjem soli npr. k zelenjavnim obrokom? Jaša je star 6 mesecev

lp

clock-img

26.09.2005, 11:51

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Še nekaj časa ne! Luka je dopolnil 7 mesecev in mu še ne dajem začinjene hrane.

clock-img

26.09.2005, 11:57

clock-img

Anonimen

Jaz sem mu jo od samega začetka uvajanja malo začinila. To je od sedmega meseca naprej.

clock-img

26.09.2005, 15:11

clock-img

Bib

pencil-img

266

Mi smo začeli z dodajanjem soli pri destem mesecu, pa še to čisto malo, ker rada je.user posted image

clock-img

26.09.2005, 20:19

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz nebi hitela, če le ima otrok apetit. Jaz sem malo pred 1 letom samo zaradi vrtca. Pa je sedaj pri 15 mes., kljub temu prve dni imela težave s tem.Ker je še vedno bolj slano, kot doma.

user posted image

clock-img

28.09.2005, 19:01

clock-img

BaniT

pencil-img

57

Jaz sem že od začetka dajala malo soli v hrano. Pred tem ni bila preveč zainteresirana za hrano. Seveda je to res minimalna količina- par zrnc soli na obrok. Tebi mora biti še malo neslano, potem bo v redu.

user posted image LP, BaniT

clock-img

01.10.2005, 08:54

clock-img

daisy

pencil-img

437

Naša pediatrinja pravi, naj ne dodajamo soli pred dopolnjenim 1 letom. Če otrok pridno je neslano hrano res ne vidim smisla v soljenju...

clock-img

01.10.2005, 09:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem obema hrano od začetka solila, sicer zelo malo, pa vendar. Zdi se mi, da če meni neslana hrana ne ugaja-le kako bi lahko dojenčku. Pa saj je brez okusa. Zdelo se mi je "kruto", da ga navajam na nekaj novega(zelenjavni obrok), pa še brez soli??

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.10.2005, 15:49

clock-img

sarči

pencil-img

370

Se strinjam z marogico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem