writing-img

Slišala sm da carski rezi...

clock-img

21.10.2005, 11:30

clock-img

karmy

pencil-img

2530

niso več tako rizični in da jih zdaj lahko imaš več....a je to res? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

21.10.2005, 11:42

clock-img

gamini

pencil-img

823

Ma, ne vem. Carski rez je v bistvu operacija in je kot vsaka druga operacija lahko rizičen. Mislim, da imaš lahko 3x carski rez (tudi sama sem 3x rodila s CR), potem pa priporočajo sterilizacijo.

LP 

clock-img

21.10.2005, 12:18

clock-img

Anonimen

Tako je, lahko imaš tri, potem pa sterilizacija. In tudi to je res, da v veliki večini primerov, če imaš CR enkrat, da imaš skoraj gotovo tudi drugič in tretjič.

clock-img

21.10.2005, 17:29

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

do 3, vse ostalo je pa na lastno odgovornost in jih praviloma ne izvajajo več kot 3 - so zelo redke izjeme...

LP

clock-img

21.10.2005, 22:21

clock-img

nkristovic

pencil-img

1

Pozdrav vsem. Sem čisto nova tukaj.
Sem pa tudi sama imela CR 1x, pa so mi zdravniki povedali isto, lahko ga imaš največ 3x in če ga imaš 1x ga imaš skoraj zagotovo tudi drugič. Bila sem pa v bolnici vse skupaj 10 dni. En dan prej, potem CR, naslednji dan od CR pa so začeli štet 8 dni, 8 dan so odvzeli šive in sem - huurrraaa, končno lahko šla domov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem