writing-img

Slikanje v vrtcu

clock-img

15.05.2006, 17:31

clock-img

Anonimen

Vzgojiteljice in tudi mamice...prosim za mnenje.
Lahko prosim vzgojiteljico, da naredi dopoldne nekaj slik  našega lumpija v skupini (pri igri, na igrišču, pri kosilu....) z našim fotoaparatom? user posted image  
Ne bi bila rada vsiljiva in je ne bi obremenjevala, ampak tako rada bi imela nekaj sličic iz življenja našega lumpa v vrtcu.

Tako bi ji zjutraj pustila fotoaparat in ko bi se spomnila, bi nekajkrat slikala.

Kaj pravite?user posted image

clock-img

15.05.2006, 19:27

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Zakaj pa ne!? Vprašaš lahko, ane? Jaz sem vzg. in bi takšni želji starša ustregla. Samo, če bi se vsi starši takole spomnili...user posted image

Jaz jih med letom slikam s svojim fotoaparatom, ob koncu šol. leta pa mi starši prinesejo CD (kdor želi) in jim dam vse slikice gor! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

15.05.2006, 19:54

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Meni se zdi super ideja, na žalost se na to nisem nikoli spomnila. Najbolje je, da vprašaš vzgojiteljico, saj ne bi smela imeti nič proti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

15.05.2006, 20:10

clock-img

tt79

pencil-img

541

To lahko kamot narediš...Tut js ponavadi celo leto fotografiram otroke, starši pa mi 3x letno prinesejo cd in jim slike naložim.

Vprašaj vašo vzg. če tudi ona to počne- morda ji boš dala tudi idejo!

clock-img

15.05.2006, 20:31

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pri nas to naredijo same od sebe, zapečejo na cd in dajo za domov, v drugi skupini pa so posnele video, slike smo pa naročili.

clock-img

15.05.2006, 21:26

clock-img

Anonimen

jaz ga dam za rojstni dan, da mi poslikajo. in če pri nas to naredijo brez problema, potem povsod.user posted image

clock-img

15.05.2006, 22:54

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Tudi mi smo dogovorjeni s starši, da fotografirava otroke pri vseh pomebnih dogodkih in prav tako pri dnevni rutini (hranjenje, umivanje zob, počitek), nato pa jim slike zapečeva na CD. Mislim, da ni starša, ki si tega ne bi želel. Seveda pa so predhodno vsi podpisali izjavo, da to dovoljujejo, kajti to zahteva zakon (varovanje otrokovih pravic, zasebnosti).

clock-img

15.05.2006, 23:15

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tudi pri nas so lansko leto dobili CD-je.Lep spominček je to.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

16.05.2006, 13:00

clock-img

Anonimen

Ok, hvala za mnenja.user posted image   Bom vprašala vzgojiteljico in jo prosila.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem