writing-img

Slike in videoposnetki

clock-img

04.04.2012, 16:16

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Rabim pomoč, včeraj sem po "pomoti" na novo naložila Windowse na računalnik in posledično sem izgubila vse slike in videoposnetke - je kakšna varianta da jih dobim kako nazaj?

clock-img

04.04.2012, 17:56

clock-img

tapeta

pencil-img

109

Moj je mojster za take zadeve in pravi, da še ni nič izgubljeno. user posted image Iz računalnika moraš vzet disk in ga priklopit na drug računalnik in potem obnoviš podatke iz svojega diska na disk v drugem računalniku. Do takrat pa nič na novo ne nalagaj na računalnik.Tako nekako mi je zdej moj na hitro povedal. Najbolje, če imaš koga,ki se malo spozna na to in ti priskoči na pomoč, sploh ker potrebuješ še en računalnik.

clock-img

04.04.2012, 18:08

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: tapeta

Moj je mojster za take zadeve in pravi, da še ni nič izgubljeno. user posted image Iz računalnika moraš vzet disk in ga priklopit na drug računalnik in potem obnoviš podatke iz svojega diska na disk v drugem računalniku. Do takrat pa nič na novo ne nalagaj na računalnik.Tako nekako mi je zdej moj na hitro povedal. Najbolje, če imaš koga,ki se malo spozna na to in ti priskoči na pomoč, sploh ker potrebuješ še en računalnik.

Saj v tem je problem da so se meni na novo windowsi naložli že tako da to je zamujeno. Zdaj sem sicer našla en program bom vidla kaj bo.

clock-img

04.04.2012, 18:22

clock-img

tapeta

pencil-img

109

Vem, da so windovsi že do konca naloženi in po tem postopku lahko to rešiš. S tistim sem misla, da ne nalagašnovih datotek gor, dokler ne rešiš tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem