writing-img

Slike v stanovanju

clock-img

13.01.2009, 22:27

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Kakšne imate kaj slike? Kje ste jih kupile/cena?
Jaz bi imela nad sedežno ene 2 ali 3, v bistvu so mi bolj pomembne barve kot motiv, nič hudo umetniškega, bolj abstrakcija...

Kakšna ideja kam naj pogledam?

clock-img

13.01.2009, 22:30

clock-img

pob@linček

pencil-img

233

V Rutarju majo ful izbire dol spodi,se da kej najdituser posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

clock-img

13.01.2009, 22:39

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz imam samo moje gobeline, ki sem jih naredila in še to so samo trije. Ostalega nočem in mi tudi ni pogodu. Če tega ne bi naredila, dvomim da bi sploh kaj vesila po stenah.

clock-img

13.01.2009, 23:58

clock-img

Anonimen

Jaz imam pa na steni samo slike, ki mi nekaj pomenijo, t.j. spominki iz kakega potovanja, vokvirjena idrijska čipka, ki mi jo je sklekljala mami, fotografije, ki sem jih naredila sama ali jih je naredil moj fant, itd.  ... nikoli pa ne bi kupila npr. ene slike oz tistih printov na platno v Rutarju samo za to, ker po barvi paše v satanovanje. Se mi zdi, da je iz stanovanja treba narediti dom in ne razstavnega prostora.
Če pa te vseeno zanima imajo pa veliko izbiro teh printov na platno tudi v Bauhausu.

clock-img

13.01.2009, 23:59

clock-img

rija

pencil-img

15589

to kar iščeš, sem dobila na nemškem ebayu po smešnih cenah.

...vox populi...

clock-img

14.01.2009, 01:07

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Ikea ima tud to kar isces...

clock-img

14.01.2009, 07:31

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Zakaj pa ne greš po platno in barve in sama kaj narišeš? Ali pa daš otrokom, boš vidla kakšne odtrgane slike bodo. Mi imamo namen to narest, samo se še nismo spravili k stvari. 

clock-img

14.01.2009, 10:01

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Meni so tud všeč abstraktne, kot pa da je kaj narisano, razen če je zelo impresionistična slika. Super so mi take na platnu, pa da je brez okvirja. Okvirja sploh ne maram.

Sicer imam rada vso umetnost, ampak opremila bom pa izključno v enem stilu. Imamo doma neko ful dragoceno sliko, kupljeno na licitaciji na enem gradu, mi jo je žal, prodala je nikoli nebi, obesila pa tudi ne.

Se mi pa zdi dobra ideja, da ti kakšno naslikajo otroci, sploh če so še mlajši od 3 let user posted image

clock-img

14.01.2009, 10:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Imamo nekaj umetniških-originalov, nekaj kar nekeuser posted image , nekaj črnobelih fotografij, in nekaj, ki mi jih je 2 letni nečak narisal na platno. Eno bom pa dala delat mizarjuuser posted image - sem videla v Dubaju in je ne morem pozabit, tak da jo bom v dnevni nad kaučem obesila. Ni glih slika oz narisano, je pa umetnost in skoraj kot slikauser posted image

Sem pa v ikei videla kar nekaj lepihuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.1.2009 10:45:27 >

clock-img

14.01.2009, 10:56

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi imamo klasičen bogkov kot v kuhinji, na levo sliko s kruhom (Čemažar)na desni sveto Barbaro (slika na steklo, avtorice ne vem). Potem imamo nekaj podarjenih slik, vendar originale, ne kakšne fotokopije.

clock-img

14.01.2009, 11:16

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

zaenkrat nič saj iščem slike od salvadorja dalija- seveda ne originaleuser posted image

clock-img

14.01.2009, 15:07

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

zaenkrat nič saj iščem slike od salvadorja dalija- seveda ne originaleuser posted image

jaz imam pa letos koledar z njegovimi slikami

clock-img

14.01.2009, 20:01

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jej, jej, ne printov iz Baumaxauser posted image  ziher ne bi imela, za kakšne gobeline in kleklanja pa tudi nisem. Nočem imet razstavnega prostora doma kot je ena napisala, ampak imamo veliko sedežno umirjene barve in ogromno prazno steno nad njo in čutim, da bi moralo biti nekaj na steni, nekaj zelo živega, ker je ostala dnevna soba bolj umirjena.

Na DecorArt strani sem poleg čistih abstraktnih gledala tudi nekaj takega (so olja na platno):

user posted image

user posted image

Samo cena mi je kar huda, skoraj 90€ ena, saj ne da se spoznam na cene, samo tole je čisti no name.
Saj ne vem...

clock-img

18.01.2009, 19:05

clock-img

Mariposy

pencil-img

245

Ej meni pa ful dobro zgledajo puzzle v okvirju noro dobro zgledajo na steniuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

clock-img

18.01.2009, 19:09

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Jaz sem skupaj zbrala različlne drobne predmete v oranžni in rumeni barvi, jih postavila na mizo v obliko pravokotnika, fotografiala in dala uokviriti. Malo nenavadno, ampak to mi je všeč.
Lahko pa tudi iz gipsa kaj oblikuješ na šper plato, popleskaš in daš uokviriti (ali ne)
Ali pa 3D slika - lepljenka iz različnih vrst in barv lesa.

200% MAMI

clock-img

22.01.2009, 13:15

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi smo že več kot eno leto useljeni, a še vedno brez slik. Iščem kaj pametnega v odtenkih rumeno-zeleni na platnu seveda brez okvirja, pa nič pametnega ne najdem. Najraje bi sama kaj narisala, čeprav bo to moj prvi poskus za kaj takega. Kako naj se tega sploh lotim? Kje kupim platno in barve? A rabim stojalo? Kako se pa platno napne čez okvir? A to se tako že kupi? Nasvete prosim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem