writing-img

Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !!

clock-img

25.05.2005, 14:30

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Rada bi se slikala doma z digitalnim fotoaparatom in poslala razviti in nikjer ne najdem kje bi to storitev opravili. :(

Vem, da je ena omenjala, da je to že počela, ampak nikakor ne najdem več te debate :zmeden:

Na e-foto so mi predlagali da naj sama izrežem, samo tega pa res ne bom počela...

Prosim, prosim ideje !

Hvala za vse odgovore na moji prejšnji debati :rozica:

clock-img

25.05.2005, 14:42

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Na občini komplicirajo če ni fotka od uradnega oz. pooblaščenega fotografa. Tko da ne reži sama doma. Če pa kdo razvija po tvojih fotkah pa ne vem :zmeden:

clock-img

25.05.2005, 15:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.05.2005, 16:04

clock-img

kimi

pencil-img

3836

niki5 če bi bila iz lj ali okolice bi ti lahko jaz zrihtala slikanje meni je prijatelj naredil 8 slik za 25 tolarjev

clock-img

25.05.2005, 16:08

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz sem svojo princeso slikala sama. Prosila sem, da mi to fotografijo razvijejo v velikosti za osebni dokument. Nihče ni nikjer kompliciral. Tako ima na OI home made foografijo. Razvijali smo (upam, da se ne motim) v Foto Tabor, Maribor. Na občini je mož sicer priznal "greh", pa niso nič težili, gospa za "šalterjem" se je celo nasmejala in rekla, da ni nič narobe.

Jasna

clock-img

25.05.2005, 16:18

clock-img

niki5

pencil-img

1902

rabim za vse tri, zame in za oba fantka. Mene so nazadnje tako slikali, da mi je še sedaj žal da nisem zavrnila slik :ups:

kimi, sej sem iz ljubljane.

clock-img

25.05.2005, 16:21

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ja šele sedaj sem se spomnila ali se ti zelo mudi? Mogoče ti lahko organiziram slikanje

clock-img

25.05.2005, 17:06

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Samo toliko, da bi pred počitnicami uredila dokumente za na morje.

clock-img

25.05.2005, 20:05

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pri nas so bile tiste od fotografa pravi polom, potem sem jo pa slikala sama in sliko na digitalcu nesla v FotoGM in prosila naj mi jo naredijo v velikosti za osebno. Niso nič komplicirali in sem za 4 plačala 37 sit, prej pa 2000 sit. Pazi samo da boš imela enobarvno modro ozadje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem