writing-img

Slinček

clock-img

18.10.2005, 22:48

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Zanima me kateri slinčki so najboljši pri hranjenju goste hrane. Pri nas smo vsi popackani po plenici. Zanimajo me takšni plastični oz. pvc ki baje zadržijo hrano in imajo nekakšen žepek. hvala za odgovore!user posted image user posted image

clock-img

18.10.2005, 23:33

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz sem zelo zadovoljna s slinčki, ki sem jih kupila v H&M - so iz mehke plastike kot polivinil in imajo velik žepek

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

18.10.2005, 23:39

clock-img

Anonimen

DM - cca. 800 SIT. Ful velik, plastificiran, s predalčkom, ga ne zamenjam za nič. Po vsakem obroku ga umijem z vodo, ga dam sušit in pri naslednjem obroku je že suh. user posted image user posted image

clock-img

19.10.2005, 00:00

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mi smo pa bolj živi in veliki slinčki nekako ne palijouser posted image

najbolj mi odgovarjajo tisti, ki jih je sedem v paketu in so 'kao' za vsak dan, dobijo pa se v sparu, dmu. spodaj so plastificirani, zgoraj pa je blago z medvedki.

iz malega zraste veliko

clock-img

19.10.2005, 07:11

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem ga pa kupila v Toysu, ima dolg rokav in je iz frotirja. Je itak edini ki je zaflekan, ampak ima edini ta namen.user posted image

clock-img

19.10.2005, 07:14

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi uporabljamo slinček iz trde plastike, ki ima spodaj še "predalček", da mu vsa hrana ne pade ali steče po oblekah. Sem zelo zadovoljna, ker ne premoči, pa še takoj se ga ščisti in je vedno pri roki. Sem ga pa kupila v Sparu od Chicco.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.10.2005, 07:25

clock-img

Anonimen

Ja, mi smo imeli tudi tega plastičnga. Prodajajo ga tudi po vseh otroških trgovinah in sploh ni drag.

clock-img

19.10.2005, 08:44

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Dečve hvala ga bom kupila!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem