cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Slinček za hranjenje - KJE?

clock-img

18.08.2006, 11:54

clock-img

Anonimen

Sem zadnjič videla eno družino pri večerji (na dopustu), da sta otroka imela ene take slinčke, kjer sta imela še roke noter in sta lahko lepo jedla, ne da bi si obleko zapacala. Namreč nam pri jedi ne pomagajo nobeni slinčki, ker se skoz umažemo. Ti so pa bili res super. ZAvežejo se zadaj pri vratu in se nekako oblečejo. Zgleda kot pelerina, le da nima zadnjega dela. Pa se veda brez kapuceuser posted image .

Ker je bila družina iz Italije in ker ne znam besedice italijansko, jih nisem mogla vprašati, kje so jih nabavili.

A katera pozna te slinčke oz. v kje se jih da kupiti?

clock-img

18.08.2006, 12:01

clock-img

mobilko

pencil-img

45

Mi ga imamo se od prvega user posted image  samo je iz frotirja/ kupili smo ga pa v Svilanitu v Kamniku 8 let nazaj/ mogoce se drzijo te stvari vprasaj

clock-img

18.08.2006, 12:01

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

A si v BC že kaj gledala? Mislim, da sem tam videla tudi nekaj takega.
Evo, našla na njihovi spletni strani:
user posted image
Si mislila nekaj takega?

< Sporočilo je popravil Maxica -- 18.8.2006 12:03:32 >

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

18.08.2006, 12:06

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Maxica, samo men se zdi, da ta nima polivinila spodaj in kaj hitro je majčka spodaj umazana..razen če ima spodaj še plastični slinčekuser posted image  
URSKA sem pa jaz takšne slinčke po katerih sprašuješ videla v Bruslju v vsaki trgovini. Če želiš lahko naročim ateju in mami, da kupita..samo prideta šele 1. oktobra dol...

clock-img

18.08.2006, 12:07

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Mi imamo takega plastificiranega z motivom žirafe in smo ga pred kratkim kupili v Toysu v Celovcu. Ima rokavčka, zadaj pa se zapenja na ježka.
Bom mal pobrskala, če bom mogoče našla slikco.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

18.08.2006, 12:08

clock-img

Anonimen

ne, tisti je bil plastičen oz. iz tistega materiala kot so oni slinčki, ki imajo napisane dneve, takšno plastiko zadaj oz. iz materiala kot so dežniki. , da ga lahko samo obrišeš oz. splahneš in ne iz frotirja in ni zgledal kot tale majčka.user posted image

clock-img

18.08.2006, 12:09

clock-img

mobilko

pencil-img

45

Aja nas nima rokavckov samo ramena so pokrita pa plastificiran je spodaj

Svet je lep!

clock-img

18.08.2006, 12:10

clock-img

Anonimen

Joj Tejči zelo si prijazna. Bom probala še malo pobrskati, pa če ne najdemo, bi te potem res prosila, če ti/jima ne bo odvečuser posted image

clock-img

18.08.2006, 12:15

clock-img

arielca

pencil-img

2312

URSKA, bom jst slikala našga in če je pravi, mi povej pa ga grem iskat v Avstrijo. Tko mam naslednji teden namen iti gor. OK?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

18.08.2006, 12:16

clock-img

Anonimen

user posted image  ARIELCAuser posted image

clock-img

18.08.2006, 12:19

clock-img

arielca

pencil-img

2312

user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

18.08.2006, 12:20

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image  JA ARIELCA, TO SEM MISLILA user posted image user posted image

clock-img

18.08.2006, 12:21

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Kje pa-nič jima ne bi bilo odveč, saj skoraj vsak dan hodita po trgovinah in kupita kaj za Mijico. Če boš rabla, samo sporočiuser posted image

clock-img

18.08.2006, 12:22

clock-img

arielca

pencil-img

2312

OK, samo da je ta prav. Na ZS mi pošlji naslov, pa ti naslednji teden enkrat pošljem. Ti sporočim, kdaj bom šla.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

18.08.2006, 12:30

clock-img

Anonimen

Za sina sem imela takšne slinčke iz frotirja z rokavi, spodaj pa je bil polivinil. Res so bili super, ker se ni nikoli zapackal po majči, ko sva jedla. Poslala mi jih je teta iz Italije. Zdržali so celo 5 otrok.

clock-img

18.08.2006, 14:40

clock-img

Anonimen

Mothercare je imel kar nekaj podobnih zadevic. Ok, zdaj tega ni več user posted image

Slinčke na ta princip imajo tudi v Rutarju. Ampak imajo frotir na vrhnji strani.

Arielca, ta iz Toysa je videt fajn, jaz bi pogrešala samo še trd plastičen lovilec hrane spodaj user posted image

clock-img

18.08.2006, 15:15

clock-img

catja2

pencil-img

377

Urška jaz sem jih kupila v KIK-u (Radgona-avstrijska), so take pelerince vendar niso dolgi rokavi ampak se tudi tako obleče in zadaj na vratu se zaveže!!!!
Mislim, da stane nekje 2-3eur!

Sicer pa a ne bi Maxa oblekla v tisti črn slinček in se tudi ne bi mogel umazati; pa še za spalno vrečo ga lahko uporabiš user posted image

clock-img

18.08.2006, 15:18

clock-img

Anonimen

Catja user posted image user posted image

.... imaš prav!user posted image

clock-img

18.08.2006, 15:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.08.2006, 15:31

clock-img

catja2

pencil-img

377

Čuj sem se spomnila, da imam še 2 takšna slinčka nova in sem šla gledat: cena je točno 2,19 EUR pa zadaj se zalepi-ježek in ne zaveže...

Ampak ta slinček tudi moraš takoj oprati, ker jaz včasih nimam časa in se vse tako gor zasuši, da težko dol spraviš!

clock-img

18.08.2006, 16:44

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Jaz sem pa videla take slinčke v H&M-u. Imeli so jih pred časom, tako da ne vem če so še v ponudbi.

clock-img

18.08.2006, 20:18

clock-img

Anonimen

V Intersparu dobiš take slinčke. Sicer so frotirasti, pa plastificirani samo z zadnje strani, toliko da ne premoči do obleke. En stane dobrega jurja. Se ne spomnim več točno, ker smo jih kupovali že pred par meseci. Imajo pa dolge rokave, pa zadaj se za vratom na ježka zapnejo.

clock-img

18.08.2006, 21:35

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Mi imamo točno takega, kot je dala Arielca sliko in smo ga kupili v Toysu v Grazu. Imajo pa tam tudi take - isti kroj samo iz frotirja.
Nisem brala vseh odgovorov, zato se opravičujem, v kolikor gre za podvajajnje odgovora.
LP!

clock-img

31.08.2006, 11:11

clock-img

Anonimen

Arielca, zakon si!!!user posted image

Hvala za slinček, čudovit je.

user posted image  zate, ker si bila tako prijazna in mi pomagala.

Hvala

clock-img

31.08.2006, 16:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem