writing-img

Slinčki v H&M

clock-img

27.04.2006, 23:45

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Če gre katera te dni kaj v H&M v CE ali MB, bi jo lepo prosila, če pogleda, ali imajo slinčke. So trije skupaj pakirani, zapirajo se na ježka in so bolj majhni. Pred mesecem dni sem jih videla v Grazu, pa jih na žalost nisem kupila. V Celovcu jih nimajo. Ne bi se pa rada zastonj vozila v MB ali CE!
Hvala!

clock-img

28.04.2006, 08:35

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Ja se spomnim teh slinčkov, kakšen mesec nazaj sem jih videla v CE, v sredo pa sem tud gledala pa jih nisem vidla.

clock-img

28.04.2006, 12:38

clock-img

hajdi21

pencil-img

98

Danes sem jih videla v H&M v Mariboru, imajo jih še 10 kompletkov, stanejo pa 990 SIT. So pa res zelo majhni, bolj za okras?

LP.

clock-img

28.04.2006, 13:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ti slinčki so super za minije, ki se slinijo. Za hranjenje so mogoče res premajhni, a samo za potoke sline so enkratni - da nimajo otročki tistih navadnih slinčkov tam nekje dol do kolen, ampak samo okoli vratu.

clock-img

28.04.2006, 13:58

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Superca. Bomo šibali v MB. Rabim jih pa za našo čebelico, ki se slini kot polž.
Hvala!

clock-img

28.04.2006, 14:49

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem te slinčke uporabljala, ko je bil sin nekaj mesecev star in je ogrooomnooo polival. Res so praktični za takšno stvar, kasneje za hranjenje pa jih tudi jaz nisem več uporabljala, saj so premajhni. Kupila pa sem jih v Lj. 

clock-img

28.04.2006, 17:12

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz sem jih kupila v H&M v Celju pred pribl. mesecem dni in so res fajn. Sem bila pa predvčerajšnjim tam in mislim, da jih nimajo več. Videla sem samo ene večje z enakimi vzorčki. Nisem pa 100%. Lahko, da sem jih samo spregledala...

LP

clock-img

29.04.2006, 20:46

clock-img

Tina76

pencil-img

216

Danes sem v Mb HM kupila te tri slinčke. Imajo še en ene! Pohiti.

Bye

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem