writing-img

Slina

clock-img

30.03.2008, 21:44

clock-img

panda22

pencil-img

63

Pozdravljeni! Imamo dva meseca staro hčerko. Zadnje dva tedna pa se po parkrat na dan zgodi, da ji gre slina skozi nos in usta, kot da bi bruhala. Prvi mesec je drugače veliko bruhala v loku, zakar sve bile tudi sprejete na pediatrijo, kjer so ji naredili preiskave in niso ničesar ugotovili. Potem je bilo dva tedna vredu, sedaj pa imamo težave s slino, kar sem že napisala zgoraj. Imamo pa po nasvetu P dvignjeno vzglavje za trideset stopinj. Ali se je še kateri to zgodilo in kaj se da narediti? Lp

clock-img

31.03.2008, 13:44

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

A se slini ali poliva?

clock-img

31.03.2008, 21:19

clock-img

panda22

pencil-img

63

Poliva v loku. Gre ji vse čez nos in malo čez usta in kar nekaj sekund rabi; da pride do sape

clock-img

01.04.2008, 00:59

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Moja je tudi na zacetku polivala v loku in mi je bilo zelo grozno. Ker nič ne moraš narediti. Jaz sem potem zamenjala mleko ko sem nehala dojiti Sem ji dala hipp 1 ker je bolj gost in potem se je polivanje nehalo.  Vcasih precj precj redko se se kdaj naredi ampak ni omembe vredno s tistim polivanjem ki sva ga na zacetku imeli.
A dojis ali imata flaško

Vse je za nekaj dobro :))

clock-img

01.04.2008, 13:28

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Pri nas je user posted image  tudi polival tako, da me je bilo kar groza kadar sva jedla, ker sem že vnaprej vedela kaj sledi.
Sem mu pa dajala Novalac proti polivanju, pa na začetku sem ga imela na vzdignjenem ležišču, pa je bilo takoj bolše.
Po hrani ga imam pa vedno cca 20 minut v naročju ( da je pokonci), pa da fino kupček podre.
Še zmeraj poliva, vendar ni več tako hudo.
Je pa najina fizioterapevtka rekla da je pri njemu to posledica zakrčenosti. Zdej delava ene vaje in hodiva na ftp, pa upam da bo kmalu bolje- tudi pri vasuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem