Živjo!
A ima katera kakšne izkušnje s slingom? Zanima me, kako se obnese in kje ga dobiti najceneje;) - in a je isto kot štorklja, oz. kaj od tega je boljš? Imam sicer že 8mesečnika, pa bi rada nekaj takega, da ga lahko 'privežem' nase namesto, da ga nosim... Na fotkah kar fajn izgleda;).
Saj bo uporabno tudi pri našem naslednjem novorojenču... Zdaj sem sicer imela kengurujčka, ampak nisem več tako navdušena nad njim kot prej...
Hvala, lp
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Kot pise tudi na linku, ki ga je dala Nalin, sem bila sama s storkljo zelo zadovoljna in sem jo veliko uporabljala, tako da se ne morem strinjati, da je neuporabna. Je pa res manj nastavljiva kot sling, tako da je nisem mogla uporabljati za nosenje na boku, ker sem majhna in je nisem mogla dovolj zategniti. Takrat sem nabavila sling. Tudi fajn zadeva, v primerjavi s storkljo je bolj nastavljiv, manjka mi pa odebeljen rob, ki ga ima storklja, ker se rob slinga rad zazre v nogice za koleni, vsaj pri nasem bajsiju se je.
No, za osemmesecnika bi bolj prisel v postev sling po moje.
Kdaj pa ste začele uporabljati sling?
Meni se zdi, da svoje 4m stare
ne morem zbasat v sling. S tistim velikim pajackom semi zdi to misija nemogoče.
Mogoče kasneje, ko že sedi?
Jaz imam 2, pa ne uporabljam nobenega, ker sem tako nerodna.
Js sm sling začela uporabljat ko je bila mala star manj kot 1.mesec. Prvo nekaj časa v položaju zibka, samo ji ni odgovarjal, tako da smo prešaltal na položal trebuh na trebuh. Za ven ji pa sploh ne dam gor kombinezončka, ampak samo bundo zapnem čez naju obe. (rabiš malo večjo številko bunde)
Počakaj na web stran
sam za info..če katera kopuje pouchi-jaz ga prodajam...cena po dogovoru,opis pa tukaj... HotSlings pouch-i imajo inovativen dizajn, ki združuje udobje, modo in preprostost. Odlični so za aktivne starše, ki si želijo poenostaviti življenje, vendar ne na račun svojega stila. Izdelani iz mehke in trpežne tkanine, na voljo v mnogih lepih vzorcih, so nov vroč kos mamine garderobe.
Informacije o izdelku:
Primerna starost otroka: od rojstva do teže 16 kg.
Material: 97% bombaž, 3% spandex.
Preprost za uporabo! Brez sponk, obročev, paskov ali napora.
Delno oblazinjen na področju nogic.
Zelo priročen, saj gre brez problema v vsako torbico.
Možni položaji: spredaj (zibka, kenguru), na boku in tudi zadaj. Cena: Everyday 45 €, Designer 56 € Čas dobave: 14 dni Poštnina: 3,80 €
Kako izbrati pravo velikost?
2
3
4
5
Velikost majice
XS-S
S-M
M-L
L-XL
Razdalja
rama - boki*
58,5 cm
61 cm
64,5 cm
66 cm
Teža
50 - 64 kg
57 - 75 kg 64 - 82 kg 73 - 91 kg
*Z metrom izmerite diagonalno razdaljo med ramo in bokom (torej leva rama - desni bok ali obratno).
Lahko ugotovite, da vam po različnih kriterijih ustreza več kot ena velikost. Če ste zelo visoki, imate široka ramena, velike prsi ali postavo jabolka (večina teže zgoraj), izberite večjo številko.

prodajam tegale drugega....info na
meil:lori.sifrer@gmail.com lep pozdrav
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!