writing-img

Slinjenje

clock-img

26.05.2005, 20:27

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

No, mi smo prešaltali iz slinjenja že na zlivanje sline iz ust :)-. To je noro. Slinčke menjamo na pol ure in so za ožet. Pa še prvega zobka nimamo. Kdaj se to neha, dokler ni vseh zobkov ali kaj prej, ker tele poplave že težko krotimo :)-.

LP; Bejba :rozica:

clock-img

26.05.2005, 20:33

clock-img

urši*

pencil-img

1037

:)-poznam:)- naš je cel moker,ko koga vidi se začne kr slinit:ups::)-
če se mu kdo nasmeji kr v smeh pa slina v potokih
kdaj se pa neha pa ne vem, sam vem, da je iz meseca v mesec huje:zmeden2:

clock-img

26.05.2005, 21:28

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja to je noro. Smo stari 3 mesece, pa nam teče iz ustk 100/h, ampak je bilo pri prvem isto, tako da;)

Pa rokice so tudi najboljše na svetu:)-

Aja, pa je prvi dobil zobke zelo zelo pozno, torej ni bilo zaradi tega.

pa-pa Mina1

clock-img

26.05.2005, 22:35

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Mi smo se slinili od 2 meseca do 6 meseca ko smo dobili prvi zobek. Ko je zrastel 2 zobek je bilo že manj slinjenja tako, da se sedaj pri 7 mesecih zelo malo slini (ne potrebujemo več slinčka).

LP, S&T

clock-img

27.05.2005, 05:24

clock-img

Anonimen

Naš je bil kot polž lazar vse do 1,5 leta, je pa res, da je prvi zob dobil pri 11-ih mesecih, še do danes pa nima vseh - manjkata še dve petici...samo slini se pa ne več, hvala bogu :)

clock-img

27.05.2005, 07:29

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Kristina ima obdobja slinjenja. In res imamo samo en slinček, ki ga je smiselno namontirati. Vsi ostali so , kot praviš, takoj za ožeti. Žal ga je dobila in niti etikete proizvajalca nima, tako da ne vem kam še po kakšnega takega. Iz spodnje strani je kot nekakšna guma in ne polivinil iz zgornje pa frotir. In praktično se zapenja s pritiskačem.

:muca:

Čimmanj "mokrih" dni! :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem