writing-img

Slo. obala za en dan

clock-img

17.06.2009, 18:22

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Punce imam eno vprašanje v ponedeljek smo peljali očeta v valdoltro in če smo že na morju ga želimo seveda tudi izkoristit. Odpravli smo se na plažo v Strunjanu (ker nam je od otroštva zasidrana v srce).... seveda smo najprej plačal parkirnino in potem še vstopnino no na koncu sme pa po kopanju ugotovila, da morem če se želim stuširat, še to posebej plačat.... ker bomo v naslednjih dneh še kej na slovesnki obali (bomo obiskali očeta) me zanima kaj mi priporočate, kam se lahko gremo namočit brez, da bomo plačevali parkirnine in vstopnine?

clock-img

17.06.2009, 18:23

clock-img

Anonimen

Simonov zaliv?

clock-img

17.06.2009, 18:36

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Jast hodim v Strunjan parkirnino občasno plačava če ni druge možnosti, ko pa pridem do blagajne pa rečem da grem zadaj na divjo in meni je tam čisto OK, mi še niso računli.

clock-img

17.06.2009, 18:58

clock-img

resnično srečna

pencil-img

2115

Debeli rtič?

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

clock-img

17.06.2009, 19:42

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

A ni pobiranje vstopnine za kopanje nezakonitouser posted image  

So what....

clock-img

17.06.2009, 20:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A ni pobiranje vstopnine za kopanje nezakonitouser posted image  

Ne ni ... ker je to omogočanje dostopa do morja vsem pod enakimi pogoji.

Sem pa nekaj slišala, da naj bi v Portorožu eno plažo preuredili in da naj bi bil vstop prost ... a katera kaj več ve o tem?

clock-img

17.06.2009, 20:03

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Ankaran - Adria je brez vstopnine

clock-img

17.06.2009, 20:43

clock-img

ljupka

pencil-img

1169

Katjuša mi smo se vedno hodil kopat v Izolo k svetilniku ni vstopnine mivka za otroke ,igrala ....Nam se tam najbolj dopade,parkiramo pa ponavad pri domu za paraplegike,zdaj verjetno še ne pobirajo parkirnine!
Kako je pa kaj ati,je že bil na operaciji?

clock-img

17.06.2009, 20:50

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Katjuša mi smo se vedno hodil kopat v Izolo k svetilniku ni vstopnine mivka za otroke ,igrala ....Nam se tam najbolj dopade,parkiramo pa ponavad pri domu za paraplegike,zdaj verjetno še ne pobirajo parkirnine!

ja tam pri svetilniku se tudi meni dopade, ponavadi smo tam s prjatlco, ki je iz izole in pr njej parkiramo (čist na drugi strani mesta) sam to je daleč za hodit z malimi otroki.....

KLIKI ja sme rekla da gremo čez pa mi je zatežil, da z vozičkom ne bomo prišli daleč in da nam ne verjameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer smo se pol zmenli za eno karto sam se mi zdi butastouser posted image

Ati je bil dons operiran nimam pa pojma kako in kej je reku, da bo poklical, ko bo lahko sma vprašanje kdaj bo to ker bo zdej še na intenzivni ene 2 dni.... ju3 bom poskusla v bolnico poklicat, da vasj povejo kako je kej šlo.... smo vsi čist živčniuser posted image

clock-img

18.06.2009, 00:30

clock-img

Majčka*

pencil-img

66

A mogoče katera ve kako je s Simonovim zalivom?enkrat smo plačali enkrat ne...kako je letos?

clock-img

18.06.2009, 07:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Parkirnina je pri plaži vedno za plačat, neglede na to, katera. Mislim v času sezone, to je od 15. junija dalje. Pred tem pa ne.

clock-img

18.06.2009, 08:41

clock-img

piko12

pencil-img

636

Kako pa je s parkiranjem v AdriiAnkaran? A res ne pobirajo vstopnine? Včasih nisi mogel niti v kemp zastonj.

clock-img

18.06.2009, 11:03

clock-img

Majčka*

pencil-img

66

Mislila sem z vstopom na plažo?Kako je to...za parkirnino ni problem sam če gremo za 7 dni pa da vsak dan plačamo vstopnino na plažo pa če smo 4 pa to kr mal veli nanese...avto pa parkiramo itak pred apartmajem! Torej zanima me kako je z vstopnino na plažo v simon.zalivu?Če katera ve bi bila zelo hvaležna...ker plaža naj bi bila od hotelskega kompleksa...
lp

clock-img

18.06.2009, 22:10

clock-img

1A

pencil-img

109

piko 12-- v kem adrija greš lahko brez vstopnine, le če želiš z avtom not morš pa plačat parking!!! midva parkirava gor pri mercatorju, ali v te bližini

vedno aktivna

clock-img

18.06.2009, 23:04

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Lani je bila plaža v Portorožu, zraven plaže hotelov Metropol, zastonj, verjetno bo tako tudi letos.

Pri svetilniku v Izoli je tudi fajn, čeprav mi največ hodimo prav v Strunjan, samo ponavadi smo tam gosti v hotelu, zato imamo zastonj vstop.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

18.06.2009, 23:16

clock-img

Andra

pencil-img

825

Vstop na plažo v Portorožu je prost, parkirnina se plača. Preverjeno iz prve roke, smo bili tam minuli vikend. Splača se pustiti avto preko ceste v garažni hiši hotela Lucija. Za celi dan pride parkiranje 10EUR. Avto je v senci in fino ohlajen, ko končaš s kopanjem. Priporočam.
V tem delu Portoroža so tudi tuši brezplačni.

Pa veliko užitkov!

clock-img

19.06.2009, 09:34

clock-img

staši

pencil-img

367

Kako Adrija brez vstopnine ,od kdaj ?Lansko sezono je bilo za plačat in če se ne motim parkir plac tudi pa še v morje ne moreš ker je svinjsko ....tamala dva najraje peljem na Debeli Rtič sam kaj ko tam spet plačaš...

clock-img

06.07.2009, 14:14

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
kaj mi priporočate, kam se lahko gremo namočit brez, da bomo plačevali parkirnine in vstopnine?

Fiesa, ampak je parkirnina. Kakor skoraj povsod.

clock-img

06.07.2009, 14:17

clock-img

higuys

pencil-img

1160

če imaš očeta v bolnici valdoltra, se lahko kopaš na pomolu v valdoltri ali na plaži. To je od bolnice cca. 100 metrov. Samo je bolj bog in brez parkirnine, vstopnine.

clock-img

06.07.2009, 21:59

clock-img

mucmucmuc

pencil-img

5

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

a kdo ve kako se pride do tega svetilnika v Izoli? jz sm prvič slišala za touser posted image

clock-img

14.07.2009, 09:24

clock-img

shela

pencil-img

20

ja izola je res fajn, tud for free lahko parkiraš tam pri ladjedlnici, pol maš pa ene 10 min do plaže, pa igrala za otroke, zastonj tuši, zelo lepo urejeno.

Mi smo šli kar od parkirišča skoz naravnost do cerkve, potem se pa sam od cerkve proti morju spustiš in si tam :) ampak defnitivno pa obstaja še kaka manj zakomplicirana pot :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem