writing-img

Slovenci - idealni moški

clock-img

06.03.2014, 10:28

clock-img

petea

pencil-img

5336

OECD priporoča Slovence kot idealne moške, saj po statističnih podatkih največ časa izmed vseh pomagajo v gospodinjstvu - 114 minut na dan:
http://www.24ur.com/oecd-svetuje-iscete-moskega-ki-obvlada-kuhalnico-in-pralni-stroj-potem-je-za-vas-pravi-slovenec.html
user posted image

Se strinjate?

clock-img

06.03.2014, 10:33

clock-img

alda

pencil-img

3570

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja to je prvo-aprilska šala :D

Pomagajo že -ampak kaj in koliko?

ja pa jade

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

06.03.2014, 10:37

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

za druge ne vem, za mojega se strinjam user posted image ga moram zelo pohvaliti: lubi, strašno si priden user posted image

se ti oddolžim user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2014, 11:06

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: alda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja to je prvo-aprilska šala :D

Pomagajo že -ampak kaj in koliko?

ja pa jade

Piše, da 114 minut na dan....zdaj pa če ti za ista gospodinjska dela (nakupovanje se baje tudi šteje zraven) porabiš na dan 200 minut ni moški kriv, da je bolj učinkovit.......user posted image

clock-img

06.03.2014, 13:26

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Pismo, a pol mam jaz pripadnika kake druge nacionalnosti doma?!?

PS Kaj vse šteje pod 'gospodinjska opravila?

clock-img

06.03.2014, 13:36

clock-img

kalisi

pencil-img

135

http://www.nytimes.com/2014/02/09/magazine/does-a-more-equal-marriage-mean-less-sex.html

Tole je ena objavila pred časom... Tak da ne vem, če ni bolje, da manj posodo v pomivalca zlaga user posted image .

clock-img

06.03.2014, 16:27

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Za lubija se strinjam, je tudi res najbližje idealu (zame;). Ne vem pa, če so ravno vsi tako pridni...

kalisi, po temle zgleda, da je seksa kvečjemu več;) Glede na to, da njih navadno ni treba glih prosit;).
http://abcnews.go.com/GMA/WaterCooler/story?id=124720

< Sporočilo je popravil ronja -- 6.3.2014 16:28:25 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

06.03.2014, 17:04

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: petea

OECD priporoča Slovence kot idealne moške, saj po statističnih podatkih največ časa izmed vseh pomagajo v gospodinjstvu -

komu? mamici svoji?

ni mi všeč izraz "pomagajo" naj raje naredijo, pa jim me pomagajmo user posted image

clock-img

06.03.2014, 17:06

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

ali pa slovenski pari najbolj lažejo od vseh v raziskavi user posted image

clock-img

06.03.2014, 18:23

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

ali pa slovenski pari najbolj lažejo od vseh v raziskavi user posted image

Ali pa za kaj drugega niso user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

06.03.2014, 19:09

clock-img

liliana

pencil-img

10282

OECD priporoča Slovence kot idealne moške, saj po statističnih podatkih največ časa izmed vseh pomagajo v gospodinjstvu -

komu? mamici svoji?

ni mi všeč izraz "pomagajo" naj raje naredijo, pa jim me pomagajmo user posted image

No....to gospodinjsko delo se ob vseh gospodinjskih tehničnih pomagalih tako poveličuje, da človek misli, da večina še danes na roke pere, s krtačo drgne vsakodnevno tla, pomiva na roke gore posode.....tako, da je potrebno delati neke brezvezne raziskave, koliko minut moški in ženske porabijo za gospodinjska opravila......

sicer na ne vem kako so to minutažo izračunali, ker jaz nimam pojma, koliko minut na dan mi vzame gospodinjenje......to opravim usput, največ še zjutraj, tistih 10 ali 15 minut, ko se mi kava kuha, šoping špecerije pa včasih traja čisto malo, če pa grem še vmes na kavo, pa malo dlje......aja, pa mož mi "pomaga" samo za vikend, ker ga med tednom ni.......pa se vseeno ne počutim ogrožena vrsta in ob gospodinjenju ne trpim, ker praktično niti ne opazim, gospodinjim, ker ni to nek blazni napor.......tistih 3 krat na leto, ko pa okna pucam pa me tudi ne pobere od sekiranja in obnemoglosti, če mi pri tem ne asistira mož......user posted image

clock-img

06.03.2014, 19:24

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Slovenka tudi ne očitno......user posted image

clock-img

06.03.2014, 19:29

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

clock-img

06.03.2014, 19:31

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ce bi moj mogu na dan posvetit 18 minjut nakupovanju ga peljem po enem tednu na kliniko za norce user posted image user posted image

clock-img

06.03.2014, 19:32

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Slovenka tudi ne očitno......user posted image

user posted image

clock-img

06.03.2014, 19:52

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

komu? mamici svoji?

No....to gospodinjsko delo se ob vseh gospodinjskih tehničnih pomagalih tako poveličuje, da človek misli, da večina še danes na roke pere, s krtačo drgne vsakodnevno tla, pomiva na roke gore posode

Če bi se malo bolj poglobila v prah in vse, kar sodi zraven, bi ugotovila, da je to cel znanstveni projekt - tehnični, socialni, psihološki. Vse je mogoče, če se le hoče - tudi iz gospodinjstva delato znanost.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

06.03.2014, 20:46

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Pismo, a pol mam jaz pripadnika kake druge nacionalnosti doma?!?

PS Kaj vse šteje pod 'gospodinjska opravila?

user posted image črnogorec? user posted image

Moj je zlati in dviguje povprečje, ki ga Huanitin niża. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

07.03.2014, 11:01

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Če bi se malo bolj poglobila v prah in vse, kar sodi zraven, bi ugotovila, da je to cel znanstveni projekt - tehnični, socialni, psihološki. Vse je mogoče, če se le hoče - tudi iz gospodinjstva delato znanost.

Vidim......user posted image

clock-img

09.03.2014, 23:27

clock-img

dota

pencil-img

136

Na 114 min/dan pridejo če štejejo še minutažo delujočih malih gospodinjskih aparatov in bele tehnike v katero so soinvestirali.

clock-img

10.03.2014, 16:05

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: dota

Na 114 min/dan pridejo če štejejo še minutažo delujočih malih gospodinjskih aparatov in bele tehnike v katero so soinvestirali.

user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas še to nebi pripeljalo niti k polovici predvidenega časa, kaj šele 114 minutam

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

10.03.2014, 16:52

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

vklop in nadzor med delovanje je zelo pomebno opravilo. Tudi izklop aparata je pomemben. Poskrbi za vso varnost in brezhibno delovanje. zelo pomembno

ker če ženska to dela na vikend, ko pere in suši belo perilo, njen dan nanese na 30 ur user posted image

clock-img

10.03.2014, 19:08

clock-img

liliana

pencil-img

10282

pri nas še to nebi pripeljalo niti k polovici predvidenega časa, kaj šele 114 minutam

Mogoče pa imaš moškega, ki malo večjo minutažo posveti dobremu se.ksu.....v bistvu bi morala tistih "njegovih" 114 minut z širokim nasmehom na obrazu peglati, pucati, obešati cunje.......user posted image

clock-img

10.03.2014, 19:18

clock-img

dota

pencil-img

136

Mogoče pa imaš moškega, ki malo večjo minutažo posveti dobremu se.ksu.....v bistvu bi morala tistih "njegovih" 114 minut z širokim nasmehom na obrazu peglati, pucati, obešati cunje.......user posted image

Mogoče se med 114 min uvršča tudi servis generalnega multifunkcionalnega gospodinjskega aparata.
Čeprav lahko 114 min servisa vsakodnevno samo sanjam. Sej ne bi zdržala tolk servisiranja.user posted image user posted image

clock-img

10.03.2014, 19:24

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Mogoče se med 114 min uvršča tudi servis generalnega multifunkcionalnega gospodinjskega aparata.
Čeprav lahko 114 min servisa vsakodnevno samo sanjam. Sej ne bi zdržala tolk servisiranja.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem