writing-img

Slovenica Zavarovanje

clock-img

10.10.2005, 11:03

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Pozdravljene!

A so vas tudi klicali glede zavarovan oz.varčevanja za otročka pri Slovenica zavarovanje?

V porodnišnici sem dobila letak in nato so takoj klicali če se lahko dogovorijo za termin.

Kako ste se kaj odločili, če so vas morda obiskali???

lp

clock-img

10.10.2005, 11:24

clock-img

Anonimen

K nam je prišel zastopnik...ampak sva se zanimala tudi za Generalijevo ponudbo Življenje2 (na kvadrat), pa sva se rajši odločila za slednjo.
Otročka itak ne moreš zavarovat dokler ne gre v vrtec. Jaz osebno sem pa bolj navdušena nad Generalijem user posted image
Midva se bova zavarovala življensko, pa nekaj dala v fond varčevanje (imaš kombinacijo, paket partner + paket Globalstat fond). Men je bistvo, da je Gašper priskrbljen, če se nama kej naredi.
Varčevanje posebaj za njega pa še iščemo...

clock-img

10.10.2005, 13:19

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Sem napisala že pri zgornji temi, kako je s Fondpolico.user posted image user posted image

clock-img

10.10.2005, 14:26

clock-img

Anonimen

Annny, zdaj pa bi jaz tebe prosila, da nam daš točne napotke, kam vlagati, kaj vse to doprinese, koliko moram vlagati (ker jaz bi malo, mogoče 6000 SIT/mesec), kako dolgo, kam se obrniti,....vse me zanima. Prosim, bodi tako dobra.user posted image

clock-img

10.10.2005, 17:49

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Blacky, teh možnosti je neomejeno..raznih skladov je na tisoče. Pa saj je vse na internetu, veliko je izobraževalnih seminarjev- za tiste, ki hočejo.
Mogoče ti bo pri tem kaj pomagala knjiga R. Kleindienst-a: Varčevanje v domačih in tujih delnicah, da boš prepoznala, kateri sklad je obetaven in kateri ne tako.
Ni prav, da ljudje vedno nekoga z zaupanjem poslušajo.
lp

clock-img

11.10.2005, 11:14

clock-img

Anonimen

Hvala. Se bom malo podala v te vode in prečekirala internet in knjigo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem