writing-img

Slovenska obala

clock-img

31.07.2009, 22:17

clock-img

Anonimen

Na brzino potrebujem kak nasvet,kam z majhnim otrokom na slo.obalo+kateri hotel priporocate?
hvalauser posted image

clock-img

31.07.2009, 22:23

clock-img

Anonimen

Hotel Salinjera v Strunjanu. Imaš zunanji in notranji bazen, veliko sence, preko predora si peš koj v Portorožu.

clock-img

31.07.2009, 22:42

clock-img

Anonimen

otika hvala.Kaksna je pa plaza?

clock-img

31.07.2009, 22:43

clock-img

Anonimen

Betonska, trava, kamenčki.
http://www.salinera.si/si/index.php

< Sporočilo je popravil Otika -- 31.7.2009 22:44:32 >

clock-img

31.07.2009, 22:53

clock-img

Anonimen

Zgleda v redu.Si bomo sli ogledatuser posted image

clock-img

01.08.2009, 18:15

clock-img

kesi

pencil-img

124

Mi smo bili prejšnji teden v hotelu Histrion v Bernardinu. Super hotel, hrana, notranji bazeni z ogrevano morsko vodo (zelo veliko jih je, od globine 50 cm do 180 c, whirpoolu,...), mi smo se večinoma kopali v notranjih bazenih, imaš tudi prehod na plažo, da se lahko sončiš oz. imenuje se morski park Laguna, tudi zunanji bazen je z ogrevano morsko vodo. Naš mali je v glavnem zelo užival.

KESI

clock-img

04.08.2009, 20:43

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Mi smo bili pred enim mesecem v hotelu Svoboda v Strunjanu - malo moteče, ker so sami starci - ni ravno družinski. Notranji bazeni tak tak, plaža in okolica pa super. Bi pa priporočala hotel Salinera - smo bili na obisku pri znancih, ki so istočasno bili v tem hotelu - notr. bazen čist, lep, veliko družin z otroci, igrala, sprehajalne poti...vse super. Edino plaža mi je bila pri našem boljša.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem