writing-img

Slovo!

clock-img

10.08.2007, 13:04

clock-img

Medika22

pencil-img

53

Drage RR-jevke, sem se odločla da tako ne gre več naprej po dveh letih truda in vaše družbe se poslavljam ker se mi zdi, da o vsem tem veliko preveč premišljujem sedaj si bom vzela nekaj časa zase in za mojega dragega, hvala vam za vse vaše nasvete, družbo in podporo. Morda se vam zdi čudno, ker ne boste našle veliko napisanega pod mojim uporabniškim imenom ampak vam morem povedat, da sem ga spremenila.Kljub temu ne bom pozabla na vas in držim pesti za veliko user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image . Mogoče je to tisto kar potrebujem sprostitev in pozabiti na vse probleme, težave in težavice.
Lepo se mejte!

clock-img

10.08.2007, 13:15

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Medika22, spoštujem tvojo odločitev. Veš kje nas najdeš.... Vedno bomo tukaj...Če bo bolečina prehuda, mi lahko pišeš tudi na ZS.

Vse bo še dobro.

clock-img

10.08.2007, 13:23

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image
Želim ti vse dobro in da čimprej zagledaš user posted image user posted image . Malo odmora ti res ne bo škodilo, ker vem kako se počutiš, ko bereš tukaj vsemogoče.user posted image

clock-img

10.08.2007, 13:31

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

10.08.2007, 14:16

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image Te zastopim in podpiram. poskusi se spočiti in odmisliti. če pa nas boš potrebovala pa veš kje nas najdeš. user posted image

clock-img

10.08.2007, 14:18

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Ja, zdi se mi pametno, da če tako čutiš, da se res malo odklopiš. Ampak tako za ˝rezervo˝ nas pa le ohrani v spominu. user posted image
Vse dobro ti želim!

clock-img

10.08.2007, 14:18

clock-img

talika81

pencil-img

2233

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

10.08.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

Srečno in upam, da se kmalu vidima na forumu ČVEKANJE V PRIČAKOVANJU.

Papa

clock-img

10.08.2007, 14:59

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Pozdravljene soborke.Vidim da je situacija dokaj napeta.Počakat moram do nedelje, joške pa imam kot pamela Anderson.Pri meni je rjav izcedek vedno napoved M.za zdaj ga še ni, samo bel izcedek.Bomo videli, kaj nam je usojeno.Da bi nas blo čim več na sosednjem forumuuser posted image !!!Ta mala mi je prej rekla da naj gremo kpit dojenčka v trgovino, tistega tapravega, punčkouser posted image user posted image user posted image .Pa sem ji rekla,  ti kar očiju reciuser posted image user posted image .

clock-img

10.08.2007, 15:00

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

medika22 če si se tako odločila,potem to spoštujem,spočij si in naberi  si novih moči,če pa nas boš potrebovala,smo pa tukaj!
Želim ti,da čim prej zagledaš user posted image ,pa srečno!

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

10.08.2007, 21:30

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

upam, da ti bo nekaj časa pomagalo, da pozabiš na problemčke.

clock-img

10.08.2007, 21:46

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

medika22 če si se tako odločila,potem to spoštujem,spočij si in naberi  si novih moči,če pa nas boš potrebovala,smo pa tukaj!
Želim ti,da čim prej zagledaš user posted image ,pa srečno!

Medika22,upam,da ne zameriš da sem bom podpisala pod Andrejin post.Pa srečno.Upam,da se čimprej najdema na forumu čvekanje v pričakovanju.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem