cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Služba in porodniška

clock-img

20.04.2005, 21:48

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Zanima me, če mora katera novopečena mamica kljub porodniškemu dopustu tudi delati? :zmeden:Mi bo lažje pri srcu, če bom vedela, da nisem edina, ki skrbi za svojega cukrča:duda: in obenem dela.

clock-img

20.04.2005, 21:53

clock-img

Anonimen

Jaz delam doma konec meseca ali v začetku meseca.

Drugače pa vem, da dela Raho. Najbolje, da se obrneš na njo.

Bojana

clock-img

20.04.2005, 21:56

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, no ne vme,če je ista situacija pri naju, a jaz delam med vsemi porodniškimi,ker imam s.p.

clock-img

20.04.2005, 22:03

clock-img

superfly

pencil-img

186

Hja, mene čaka enaka usoda :zmeden2:
sicer sem se zanjo odločila prostovoljno, glede na to da me je moj delodajalec zaposlil v 3. mesecu nosečnosti in sem morala po 14 dneh dela na žalost v bolniško in mi kljub temu, da so me nujno rabili niso prav nič težili, pač pa me še sedaj skoz kličejo kako sem, če je vse vredu - v glavnem ful so bili fer, se počutim kr dolžno, da se držim dogovora. nočem izkoriščati, nikoli ne veš kje se ti povrne.
jaz sicer še čakam na našega malčka ali malčico, ki naj bi prišel nekje sredi maja, ampak sem se v službi dogovorila, da se nekje štiri mesece po porodu vrnem na delo. sicer bom lahko velik delala od doma, ampak vseen ne bo tako lušno kot bi lahko bilo. kaj čmo, včasih je treba ubrat tudi težjo pot. :((

kolk pa je bil star tvoj otročiček ko si začela ponovno delati? joj, me je kr groza ko se spomnim kako kmalu ga bom že mogla puščat v varstvu :(

pa sej bo, vse bomo zmogle, mal težje ampak bo!

lp, superfly

clock-img

20.04.2005, 22:08

clock-img

Anonimen

Ojla! Jaz sem tista, ki že 1 mesec pridno dela (pol delovnega časa) pa smo se nekako uskladili - jaz sem do 11. na porodniškem, potem pride domov mož (on je na porodniškem od 11. do 15.00), malčka ob 14.00 pripelje na malico k meni (da se podojiva) in ob 16.00 sem že doma!:)-

clock-img

20.04.2005, 22:44

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Biserček je star 5 mesecev in začela sem delati pri 1 mesecu njegove starosti. Delam sicer doma na računalnik, kam dlje res ne bi mogla, ker se polno dojiva, to pomeni na eno ali dve uri. Zadnje čase malce težje delam, ker ga po vsej verjetnosti matrajo zobčki, čeprav ni nič videti, in bi se ves čas carkljal. Joka sicer ne, ampak jamra tako na glas, da bi se ga še sosedi usmilili.

clock-img

21.04.2005, 08:08

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Ne morem se primerjati s polnim delovnil časom.Delam pa po 5 ur na 14 dni.

:muca:

clock-img

21.04.2005, 08:47

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Ja jaz sem delala, sam mi ni blo mus. Sem mal delala, da ne bi pozabila vsega s šihta, pa še to ko sem imela čas in voljo preko avtorskih pogodb. Pa še tko fajn je blo pol zapravt te dinarčke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem