writing-img

Službena novoletna zabava

clock-img

22.11.2008, 20:05

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Kmalu bomo imeli službeno zabavo pa ne vem kaj naj oblečem. Kakšno idejo prosim!

Najraje bi imela črne hlače, čevlje z visoko peto in zgoraj ........ No, lahko kaj drugega, ampak nisem ravno suha (močna stegne, boki).
thx

clock-img

22.11.2008, 20:11

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz sem vedno v črno-zlati ali črno-srebrni kombinaciji... hlače in nekaj zgoraj (kar se mi sprdne)... pa dolgi rokavi obvezno, ker znamo zalutat ven iz pisarn in tudi alkohol ne greje dovolj... aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. user posted image

clock-img

23.11.2008, 14:39

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

jz ti predlagam nekaj vijolčnega. letos zažiga. poglej mal po trgovinah za kako vijolično srajčko, ki bi ti tukaj super pasala.

clock-img

23.11.2008, 15:52

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest sem bla lani v črnih hlačah, rdeči bluzi, rdečih škornjih in mela sem dokaj vpadljiv nakit.

letos sem pa našla eno krasno balonasto krilo (do kolen, črno, z bleščicami) pa se mi ne sanja kaj bi gor pasalo?!

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

23.11.2008, 15:54

clock-img

Salja

pencil-img

283

Pri nas so ponavadi kar v oblekah tiste res svečane.Na nivojuuser posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

clock-img

23.11.2008, 16:52

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Jaz sem vedno v črno-zlati ali črno-srebrni kombinaciji... hlače in nekaj zgoraj (kar se mi sprdne)... pa dolgi rokavi obvezno, ker znamo zalutat ven iz pisarn in tudi alkohol ne greje dovolj... aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. user posted image

To mora biti nekaj boljšega user posted image  Mislim, karnisa v zlati opravi user posted image

clock-img

23.11.2008, 16:57

clock-img

Anonimen

aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. user posted image

Zakaj pa rabis sexsy perilo user posted image user posted image  Sej ce uleti potem mu bo samo v napoto... bolje da gres brez underwear-a user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2008, 17:21

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

jest sem bla lani v črnih hlačah, rdeči bluzi, rdečih škornjih in mela sem dokaj vpadljiv nakit.

letos sem pa našla eno krasno balonasto krilo (do kolen, črno, z bleščicami) pa se mi ne sanja kaj bi gor pasalo?!

Če je krilo balonasto in z bleščicami, potem definitibno nekaj nevapdljivega zgoraj, nikakor ne dekolteja, jaz bi na tvojem mestu dala gor majčko, črno, na dolge rokave, čimbolj zaprto, zgoraj po možnosti rezano na o, ne na v ali puli, da se bo skladalo s krilom.

Kje pa si dobila balonasto krilouser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

24.11.2008, 04:56

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

To mora biti nekaj boljšega user posted image  Mislim, karnisa v zlati opravi user posted image

Ma koji klinac se ti spet men režiš, a? user posted image  Logično, da je služben new-year-party nekaj posebnega... a si pozabila, da se že... koliko časa že?... čakaj malo... u, *ebenti, tole bo že 3. Novo leto... ja, torej koledarsko že dve leti in pol pecam unga sodelavca, k je očitno pedr (no, sorry - gay)... najbrž bi bla lohk kodrlajsasta, pa se tut premaknu ne bi, bebc user posted image ... eh, že nism dost VREI za njega, pa četudi zlata. user posted image

clock-img

24.11.2008, 09:04

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Mi nekak ne pretiravamo, na službeni zabavi(ker pri možu napr. grejo v Habakuk in morejo res bit uštimani), tako da jaz bom imela črne hlače malo pod koleni, rjavo črne dokolenke, rjavo majčko(nič posebnega z dekoltejem in ovrtnikom) in vpadljiv rjavo -črni nakit, velik prstan, verižico in viseče uhane in rjave škornje s peto, sem shujšala 7 kg in me črna še zoža, tako da mislim da bo.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

24.11.2008, 10:57

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

PŠojdi v H&M, imajo ene fajn svetleče brezrokavnike, tudi v vijolični barvi ga imajo. Pa črne hlače, bela bluza in je.

Samo koliko jih bo pa imelo te brezrokavnike ... tega pa ne vem. Stanejo pa 20 evrovo in so zelo lepi.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.11.2008, 18:30

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Vijolčna barva mi ne diši preveč. Sedaj razmišljam, da bi imela siv kostim pa črno svetlečeo majčko ali pa  kaki kostim pa eno svetlo malo svetlečo majico/top ali pa čisto v črnem pa svetleč bolero (ali pa nekaj podobnega).

Kerensa - mogoče bi morala biti naga, ne pa kodrlajsasta/rdeča/zlata. A ne bi ti mal sama v akcijo šla kot, da njega čakaš?

****:
Zakaj pa rabis sexsy perilo user posted image user posted image  Sej ce uleti potem mu bo samo v napoto... bolje da gres brez underwear-a user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj bo minus, pa da mi zmrzne al kakouser posted image  Pa itak ni filing, k itak nič ne čutiš.

clock-img

25.11.2008, 01:29

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi
Kerensa - mogoče bi morala biti naga, ne pa kodrlajsasta/rdeča/zlata. A ne bi ti mal sama v akcijo šla kot, da njega čakaš?

Trenutno se mi ne da, ampak lahko pa sama z iskalnikom poiščeš teme v zvezi s tem... ni da ni - najbrž sem naredila vse, samo direkt za jajca ga nisem zagrabila user posted image ... ni kej, tip je pedr.

clock-img

25.11.2008, 09:01

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Kerensa, mogoče bi mu zavrtela pesem od Urše Čepin - *ej, *ejuser posted image
Ali pa ga enostavno ne privlačiš? Si mogoče razmišljala o tej možnostiuser posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:03

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Saj mi je kristalno jasno, da mu nisem všeč, nič bat user posted image ... po tolikem času pa celo jaz dojamem kaj takega user posted image ... ob Uršinem komadu sem se pa tudi jaz najprej na njega spomnila, mater mu. user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:28

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Kerensa - čudeži se dogajajo in ponavadi okoli novega leta.

clock-img

25.11.2008, 09:28

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Čudež bi bil, če bi moj mož to potem preživel. user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:32

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Sam mal: ti maš moža pa še sodelavca tri leta pecaš, al kako?

Se vidi da me dolgo ni bilo na forumu in sem marsikaj zamudila.

clock-img

25.11.2008, 09:34

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

V bistvu sem že obupala nad sodelavcem, ampak tip je pa še vedno hot... klinc, pač ni moj dedc edini, ki dobr zgleda. user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:36

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Če je tko zelo hot, potem naj bo gej. Pa ****t ga, aneuser posted image

clock-img

25.11.2008, 09:39

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ej, ampak najbrž je res gay, no user posted image ... samski tip, sredi 30-ih, dobro izgleda, s tako inteligenco, kot je še nisem videla pri tipih, finančno vse v redu (hiša, služba, dober avto)... al' je gay al' je pa impotenten. user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:42

clock-img

muška

pencil-img

3223

ah sami izgovori, ****t ga, mu pač nisi všeč.  Tudi to se dogaja user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Vem, vem user posted image ... pa še s cunjami za party to nima nobene zveze. user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:45

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ej, ampak najbrž je res gay, no user posted image ... samski tip, sredi 30-ih, dobro izgleda, s tako inteligenco, kot je še nisem videla pri tipih, finančno vse v redu (hiša, služba, dober avto)... al' je gay al' je pa impotenten. user posted image

Po temle opisu sodeč ni čudno, da mu nisi všeč user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:47

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

A zdaj me boš pa ti *ebala, če me že on noče? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem