cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Smola na šotoru

clock-img

05.06.2009, 09:09

clock-img

solinar

pencil-img

76

Zanima me, kako se spopadate z smolo ki pada z borovcev na šotor? S čim, kako, na kakšen način jo odstranjujete?
Letos gremo namreč še v prikolico na dopustovanje, naslednje leto pa s šotorom, pa me to že sedaj močno zanima.
Vnaprej se vam zahvaljujem za vse vaše ideje,izkušnje...

Lep pozdrav

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

clock-img

05.06.2009, 10:37

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

mislim da se dobi eno sredstvo za odstranitev smole poglej na www. camp-ing.si upam da sem prov napisala (to je v Domžalah Iztok Orehek) upam da sem kaj pomagala

clock-img

05.06.2009, 15:18

clock-img

mata

pencil-img

116

Vse gre lepo dol z odstranjevalcem za nohte, samo ne sme biti oljni, da ne bo madeža! Že od nekdaj to počnemo, tudi z oblek, ko se nehote kam "prilimaš",  poskusi.

clock-img

05.06.2009, 19:47

clock-img

smrček

pencil-img

699

Ciklotin topilo, dobiš ga v Merkurju, stane nekje 5-6Eur liter. Super zadevauser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

06.06.2009, 10:06

clock-img

blazinca

pencil-img

39

Kakoršno koli odstranjevanje smole poškoduje inpregnacijo. Ob nakupu šotora mi je prodajelec, ki je tudi "serviser" za šotore, šiva, in pregnira, zamenja zadrge...odsvetoval kakršno koli odstarnejevanje smole. Rekel mi je naj ob morebitnih madežig od smole zamižim, kajti smole bo nasledjo sezono sama odpdla. Torej z mehanskim odstranjevanjem smore POŠKODUJEMO INPREGNACIJO.

clock-img

06.06.2009, 11:39

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mi tud kr pustimo vse goruser posted image nič ne čistimo sicer pa zadnje lete smo v kampih kjer nismo nič smole dobil se pa spomnim pred leti k smo kampiral v Strunjanu..... joj je blo vse smoleno še avtouser posted image

clock-img

07.06.2009, 09:53

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Najboljše je izbirati kamp brez iglavcev po mojem.

clock-img

08.06.2009, 09:12

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Neeeeeuser posted image , brez veze še to gledat, res.

Jaz sem imela tudi pomisleke na začetku glede tega. In ko smo 1. kampirali za vikend, nam je ful smole na nov šotor padlo. Ko sva zlagala, sva dala papirčke vmes, da se ne bi zlepilo vse skupaj.
Ko sva ga naseldnjič postavila, se je pa smola že posušila in se je menda zdaj res odpadla ali kaj jaz vem, ker je nisme več opazila.
Tako da res, pustiti lepo pri miru zaradi impregnacije. če je smola sveža, je mogoče res bolje dati kakšen papir vmes, da se ne bi sprijelo.

clock-img

08.06.2009, 10:15

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

sej niso sam iglavci problematični..... no za strunjan vem da je neko listnato drebo in ima neko smolnato tekočino k ti popaca cel šotor in avto....user posted image

clock-img

13.06.2009, 00:20

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Gre za albicijo?Tega smo mi posadili, da bo delalo senco avt in nam je naredilo ogromno svinjarije, ker medi, baje zaradi kaparja.je pa zelo lepo.

user posted image

clock-img

13.06.2009, 00:21

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kateri pa so kampi brez iglavcev?Ne predaleč v Dalmaciji?

clock-img

22.06.2009, 12:41

clock-img

solinar

pencil-img

76

Hvala vsem za odgovore...sem se odločil, da se ne bom ukvarjal z smolo, pa da s tem poškodujem impregnacijo.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem