jaz imam tudi blender in je eden izmed boljših nakupov v zadnjih letih!
No, jaz sem pa svojega dokrajčila po več kot 10ih letih. Sicer je zadnje čase delal predvsem ledene kave, ampak tudi smoothije. Motor še dela, samo zelo dvomim, da bi še kje dobila tako posodo - zadeva je resnično stara več kot 10 let, ker 8,5 let sva že tu in dal mi ga je najbolj seksi dedek mraz ever

še par let prej... Pa ni neka svinjsko draga reč to, moj je tak čisto navaden, pa lepo dela.
Smoothi ni namesto sadja, to je za zraven, itak da hrana. Zakaj zmešanček? ma, včasih paše:). Pa v blenderju lahko delaš še marsikaj drugega;). Meni so všeč recimo milkshake-i, s čokoladnim sladoledom, njami. ledena kava njami. Smoothi z jogurtom, njami. Ja, lahko poješ banano in maline in jogurt posebej, samo so skupaj res božanski... V smoothiju tudi poješ kako sadje, ki že bolj neugledno izgleda, je pa sicer še čisto lepo užitno, ampak na pultu se ga pa nihče ne bi dotaknil. V smoothie lahko poturiš vse obrezano napol pojedeno sadje, ki ga dobijo mali za malico, parkrat ugriznejo in pozabijo, ker se grejo igrat itd...
Pa v njem lahko miksaš juhe (če nimaš paličnjaka ali enostavno zato, da ti ne šprica povsod okoli). Ali narediš đem, sadni preliv za sladoled,... ma res uporabna zadevica, ni to glih samo za smoothije, no.
Sem pa letos dobila za rd yonanas - zmiksa zmrznjeno sadje (brez dodatka kakršnekoli tekočine) v sladoled. In je super naložba, pojedli ogromno sadja na ta način:).
Ti kar uživaj s svojo kafemašino, mi pa te mašine nimamo (ena redkih:D).
< Sporočilo je popravil ronja -- 10.9.2013 18:30:27 >