cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Smučanje

clock-img

02.03.2005, 17:47

clock-img

Anonimen

Ojla!

Ej, res se splača smučat čez teden na Trbižu! Full je blo dobr, gužve nobene (samo par skupinic smučarske šole bi jaz poslala na drugo stran smučišča:hudicek::)-).
Proge super, sonček, sploh ni blo mrzlo...

Posledica vsega lepega pa je grozna utrujenost:)- No ja, prej :( k :)-. Sva smučala z očijem 3 ure (no, jst sam 2h pa 40 minut:)) in komej živim:ups: Sem bla bl hitra dones:ups:

Grem mal prečekirat kaj ste kej lepga dones povedale, pol pa spat, da bom zvečer lahko veselo čvekala na IRCu pozna v noč:)-

lp,:fis:

clock-img

02.03.2005, 17:59

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Čudi me, da glede na počitnice, tud v KRG ni ljudi :zmeden2:

clock-img

02.03.2005, 18:04

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz tud rada tam smučam, ampak letos na žalost še nisem prišla do tega:(

clock-img

02.03.2005, 18:08

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

jest sem pa imela namen jutri.....pa sem pol šele fidla da imam dop. šiht..:hudicek::hudicek:

clock-img

02.03.2005, 18:44

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Men se je pa zdela Kr.Gora ful polna v nedeljo:zmeden2:mogoc sam zarad nedelje:zmeden2:
Tud mi smo sli dons na smucat,ampak samo v Martuljek9nebesaje blo tud ful fajn,sploh ni bil tko mraz,pa nobene guzve.
Prov prima za otroke,jes sm tko pauzirala,ta maucek je pa v vozicku odspal svojo rundo.

Lp:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem