writing-img

Smučarske hlače

clock-img

22.11.2010, 10:47

clock-img

Anonimen

Po simbolični ceni kupim smučarske hlače št.158-164.

clock-img

22.11.2010, 13:09

clock-img

mini86

pencil-img

6050

če se loh prdružm še jaz..js bi tudi rabila smučarske hlače-po možnosti rjave št.80

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

09.12.2010, 13:00

clock-img

nanc

pencil-img

1

Prodajam lep komlet SNOXX št. 164 roza bunda v kombinaciji z sivo, ter bele hlače v kompletu po ugodni ceni.
Primerno je tudi za vel. 36

clock-img

09.12.2010, 14:14

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

če se loh prdružm še jaz..js bi tudi rabila smučarske hlače-po možnosti rjave št.80

imamo rjave 86/92, v kombinaciji z bundico (rjavo-belo). Jih pa nosil lani pri 14 mesecih. 74/80 pa imamo rjavi pajac. Tudi tega je nosil lani. Mal smo kombiniraliuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.12.2010 14:16:46 >

clock-img

18.12.2010, 16:08

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

imamo rjave 86/92, v kombinaciji z bundico (rjavo-belo). Jih pa nosil lani pri 14 mesecih. 74/80 pa imamo rjavi pajac. Tudi tega je nosil lani. Mal smo kombiniraliuser posted image

sj ne vem a sm spregledala tole al kaj..a prodajaš tudi posamezno..ker jaz bi rabila samo hlače ker dve bundici že imamo..pa še cena seveda me zanima

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.12.2010, 16:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

sj ne vem a sm spregledala tole al kaj..a prodajaš tudi posamezno..ker jaz bi rabila samo hlače ker dve bundici že imamo..pa še cena seveda me zanima

user posted image ne, si me že kontaktirala na ZSuser posted image . Je že prodano, razen pajacka

clock-img

19.12.2010, 08:39

clock-img

mini86

pencil-img

6050

user posted image ne, si me že kontaktirala na ZSuser posted image . Je že prodano, razen pajacka

user posted image
ej ful sori..se mi je zdel sam sm rajš še enkrat preverlauser posted image

clock-img

21.12.2010, 07:18

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

mini, tu ena prodaja komplet, pa glede da ena želi samo bundico, lahko ti sfektaš hlače http://med.over.net/forum5/read.php?55,6640792

clock-img

21.12.2010, 15:42

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mini, tu ena prodaja komplet, pa glede da ena želi samo bundico, lahko ti sfektaš hlače http://med.over.net/forum5/read.php?55,6640792

oooooo hvala...sm že odgovorila in sedaj čakamuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem