Samo da povem, ker grem potem pirhe barvat, da pri nas tako sneži, da se na drugo stran Krke ne vidi na Kapitelj
Pa to je zdajle zjutraj začelo, no, saj bo tudi kmalu nehalo verjetno, je pa res kot en snežni metež.
Jutro1!
ej raje sneg je vsaj lepo za videt,kot pa sivo in deževno.
IZVIRNO SPOROČILO: neva6
Jutro1!
Ja no, saj imaš prav. Si že pobarvala jajca? Jaz jih bom kar med vrata stisnila, pridejo taka lepa vijolična
Jutro,
tudi pri nas v lj sneži, vendar je sneg voden tko da ne vem, če se bo obdržal.
IZVIRNO SPOROČILO: karamela
Jutro,
tudi pri nas v lj sneži, vendar je sneg voden tko da ne vem, če se bo obdržal.
Ja, saj pri nas je tudi tak moker, samo tako na gosto pada, kot že dolgo ne.
Nas je čez noč zasulo. Pa sedaj je tudi začelo snežiti. Je pa ena taka velika, grda čmokodra
.
Aja, jajca so pa že pofarbana.
< Sporočilo je popravil caillou -- 22.3.2008 8:23:15 >
Pri nas gre čisto tak drobcen, komaj opazen. Moraš res fajn pogledat, da ga vidiš.
Ja, v Lj. gre pa fuuul, ja, je moj v Lj. in je klical, da je metež.
Jaz sem tudi včeraj pirhce barvala. So taka majčkena jajčka. Pa niti eden mi ni počil. Zdaj moram še nalepke gor dat in jih z nečim namazat. Po moje jih bom kar z margarino, ker nimam drugega.
Tibor ima danes ob štirih zabavo za RD, povabljenih 10 do 12 otrok, stane kar nekaj, ker je v enem telovadnem centru, in ITAK DA JE VČERAJ ZVEČER ZAKUHAL!!!!!!!!!!!!! Jajca pa taka.
Ja, sneži... kakor, da bi eni veliki kosi vate padali z neba... in to kar na gosto... ob treh ponoči, ko sem prihajala domov, je bil samo dež, tako, da je očitno začelo snežiti kasneje... imam pa travnik za hišo že skoraj čisto bel, čeprav zraven še rahlo dežuje.
Jajca pa sem že kupila pobarvana... in kuhana... in zapakirana.
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: neva6
Jutro1!
Ja no, saj imaš prav. Si že pobarvala jajca? Jaz jih bom kar med vrata stisnila, pridejo taka lepa vijolična
Timi jih je brval in še kaj drugega zraven.Moja jaca pa še spijo tako jih ne morem med dva cegla počit

Študirampa,če ne bi,ker bi bilo majn občutljivo.
Splišni!!!kdo je zadnjič rekel,da ne bo snežilo?
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007
Jajca pa sem že kupila pobarvana... in kuhana... in zapakirana.
Bi me šokiralo, če bi jih sama barvala...
Verjemi pa, da je bolj varno, da sem tako naredila. Ni samo moja lenoba v igri, ampak nekako se mi po barvanju jajc ne da še pleskati kuhinje. Moja sinova sta... hja - po meni.
Za te praznike sem domov šla na Dolenjsko in smo še na višjeležečem hribu in pri nas tako pada, da je cesta že 2 uri neprevozna ... Upam da bodo vsaj cesto splužil, da gremo lahko popoldne žegnat te dobrote.
Jajca so pa letos uspela, kot še nikoli (se vid da so domača). Nobedn ni poču med kuhanjem in vsi so zelo estetski.

Pa še vsake dva dni spremenijo barvo
Drugače pa, pri nas sneži kot noro. prave cote letijo dol, jajčka so tudi že pobarvana (sicer bolj bledo, ker je bilo premalo olupkov od čebule), potička pa že tudi narahlo diši iz pečice
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 22.3.2008 9:03:05 >
Pri nas gre čisto tak drobcen, komaj opazen. Moraš res fajn pogledat, da ga vidiš.
Ja, v Lj. gre pa fuuul, ja, je moj v Lj. in je klical, da je metež.
Jaz sem tudi včeraj pirhce barvala. So taka majčkena jajčka. Pa niti eden mi ni počil. Zdaj moram še nalepke gor dat in jih z nečim namazat. Po moje jih bom kar z margarino, ker nimam drugega.
Tibor ima danes ob štirih zabavo za RD, povabljenih 10 do 12 otrok, stane kar nekaj, ker je v enem telovadnem centru, in ITAK DA JE VČERAJ ZVEČER ZAKUHAL!!!!!!!!!!!!! Jajca pa taka.
Sigurno imaš košček špeha ali šunke za namazat.
A dej neih, zakuhal je revež? Kaj boste pa zdaj? pa ima veliko vročine?
to je pa menda prvo leto odkar jaz vem, da za veliko noč sneži
Prav trapasto vreme imamo. Meni ta sneg ni prav nič všeč.
Sigurno imaš košček špeha ali šunke za namazat.
A dej neih, zakuhal je revež? Kaj boste pa zdaj? pa ima veliko vročine?
Nimam špeha, šunko pa samo čisto pusto. Saj sem jih kar z oljem zdaj namazala, ka je člsto O.K.
Mali je pa že odkuhal.

Zdaj je O.K. trenutno.
A katera ve kako je kaj pri Sodražici? Se odpravljamo na pot pa mi ni glih fajn da sneži
Uresničile so se napovedi vremenoslovcev. Sneži na Štajerskem, Koroškem, Gorenjskem, Notranjskem, Dolenjskem, v Prekmurju, ponekod v Beli Krajini in v okolici Ljubljane. Pristojne službe posipavajo in plužijo ceste. Najslabše vozne razmere so na štajerski in gorenjski avtocesti, pa tudi na koroških cestah, kjer se sneg oprijema cestišča.
Najslabše vozne razmere so na štajerski in gorenjski avtocesti. (Foto: Špela Zupan) Priporočena je previdnost in prilagoditev vožnje in vozil voznim razmeram. Na štajerski avtocesti na odseku Arja vas–Maribor je priporočena previdnost zaradi novozapadlega snega. Na Dolenjskem in v Beli krajini so zaradi zdrsov tovornih in osebnih vozil težave v prometu. Hitra cesta H 1, od Novega mesta proti Trebnjem, je na Poljanskem klancu zaradi zdrsa tovornega vozila zaprta za ves promet. Na cesti Novo mesto – Vahta – Metlika je prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike. Na cesti Semič – Brezovica je pri Črmošnjicah zdrsnilo osebno vozilo s prikolico. Promet je oviran.
Na mejnem prehodu Jezersko je obvezna zimska oprema, promet je prepovedan za avtobuse in tovornjake. Sneži tudi na avstrijskem Koroškem. Zimska oprema je obvezna tudi na prelazih Korensko sedlo in Ljubelj, priporočljiva je celo uporaba verig. Cesta čez prelaz Vršič je zaradi snega zaprta. Na Hrvaškem močan veter ovira promet na avtocesti A 6, Zagreb - Reka, na odseku Kikovica - predor Tuhobić. Promet ovira tudi gosta megla, ki zmanjšuje vidljivost od 100 do 200 metrov. Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes oblačno, snežilo bo tudi po nižinah. Popoldne pa naj bi padavine slabele in na vzhodu povečini ponehale. Tu in tam se bo lahko delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do 12 stopinj C. Jutri bo oblačno s padavinami. Zjutraj bo lahko ponekod po nižinah tudi snežilo. Sneži lahko tudi v ponedeljek zjutraj. Padavine naj bi ponehale šele v torek, ko se bo delno zjasnilo